Αρχική Επιχειρείν Δωρεάν Wi-Fi στο νοσοκομείο Σωτηρία από τη WIND

Δωρεάν Wi-Fi στο νοσοκομείο Σωτηρία από τη WIND

0
Δωρεάν Wi-Fi στο νοσοκομείο Σωτηρία από τη WIND
Διαφήμιση

Με δωρεάν Wi-Fi εξοπλίζει, η WIND σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, όλα τα κτήρια του νοσοκομείου «Σωτηρία», αναγνωρίζοντας έτσι τη σημασία στήριξης του εθνικού συστήματος υγείας.

Με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες Wi-Fi, που φτάνουν έως και 200 Mbps, διευκολύνεται η επικοινωνία τόσο των εργαζομένων όσο και των ασθενών του νοσοκομείου. H επόμενη μέρα, με την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα, συνδέεται άμεσα με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, τη βελτίωση των υπηρεσιών και την προσαρμογή στη νέα ψηφιακή εποχή. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η νέα πραγματικότητα απαιτεί συνεχή και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Απαιτεί ταχύτερα και ασφαλέστερα δίκτυα.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης , Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς τόνισε για την συγκεκριμένη δράση: «Χρησιμοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά μέσα η καθημερινότητα ιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού αλλά και των ασθενών γίνεται ευκολότερη. Μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, έγινε σαφές πως η συνδεσιμότητα και η τεχνολογία είναι πολύτιμες. Γι‘ αυτό στη WIND φροντίζουμε να επενδύουμε κάθε μέρα σε δίκτυα νέας γενιάς. Γιατί όταν οι άνθρωποι προσπαθούν, οι εταιρείες πρέπει να προσπαθούν περισσότερο».

Δωρεάν Wi-Fi στο νοσοκομείο Σωτηρία από τη WIND
Wind Hellas

Η πρωτοβουλία αυτή της WIND αποτελεί μέρος των δράσεων για την «επόμενη ημέρα» και έρχεται να προστεθεί σε όλες αυτές που υλοποίησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων την προηγούμενη περίοδο. Η εταιρεία, που από την πρώτη στιγμή έθεσε σε εφαρμογή ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το επενδυτικό της πλάνο σε νέες τεχνολογίες ύφους περίπου €100εκ. τον χρόνο.

Διαφήμιση