Αρχική Ανακύκλωση Δήμος Βριλησσίων: “Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!”

Δήμος Βριλησσίων: “Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!”

0
prasinoi vrilissia 696x522
Διαφήμιση

Με τη λήξη του σχολικού έτους και για τα δημοτικά, ο Δήμος Βριλησσίων βράβευσε τα σχολεία του για την συμμετοχή των μαθητών στην διαδικτυακή δράση «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!» με θέμα την Ανακύκλωση στην Πηγή.

Βραβεύτηκαν το 3ο δημοτικό σχολείο και το Athener Schule που πρώτευσαν στην παρακολούθηση της τηλε-εκπαίδευσης. Συνολικά, συμμετείχαν 5 δημοτικά σχολεία, τα οποία συγκέντρωσαν διαδικτυακά περισσότερους από 4.000 πόντους, ολοκληρώνοντας επιτυχώς 11 «School Green Missions» με τη βοήθεια των γονέων τους.

Τηλεκπαίδευση και ανακύκλωση

Δήμος Βριλησσίων:

Ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης, αναφερόμενος στην εντυπωσιακή προσπάθεια των μαθητών να ενημερωθούν για θέματα ανακύκλωσης, τόνισε πως «η φετινή συμμετοχή είχε μία επιπλέον σημασία για όλους εξαιτίας των νέων συνθηκών που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ως αποτέλεσμα της πανδημίας, αλλά κυρίως για τους μικρούς μαθητές».

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα ανακύκλωσης Aλέξης Μαυραγάνης, συνεχάρη τους μαθητές για την αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλαν, παρά τα νέα δεδομένα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. Επιπλέον, τόνισε «πόσο σημαντική είναι η τηλεκπαίδευση σε θέματα ανακύκλωσης, για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον».

Περιβαλλοντική εκπαίδευση

Δήμος Βριλησσίων:

Ο Δήμος Βριλησσίων δεσμεύεται να εξακολουθήσει να στηρίζει σταθερά την πρωτοβουλία αυτή και την ερχόμενη σχολική χρονιά, κατά την οποία θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει και με νέες περιβαλλοντικές δράσεις για την ευαισθητοποίηση των μαθητών.

INFO: Δείτε τα αποτελέσματα της Σχολικής Δράσης «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!» στο infographic της πλατφόρμας www.followgreen.gr

Διαφήμιση