Αρχική Ενέργεια ΔΕΣΦΑ: Στο πλευρό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας

ΔΕΣΦΑ: Στο πλευρό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας

0
kolpos elefsinas 4 768x513

Ένα ζεύγος εξωλέμβιων μηχανών 300HP (DF300AP) για τις ανάγκες του πλωτού σκάφους ΠΛΣ 335, δώρισε ο ΔΕΣΦΑ, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίναςστο πλαίσιο των δράσεων του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της άριστης και μακρόχρονης συνεργασίας των δύο φορέων.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της λειτουργίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας στηνευρύτερη περιοχή, ο ΔΕΣΦΑ κάλυψε το κόστος για την προμήθεια των μηχανών, τηντοποθέτησή τους, καθώς και τον εφοδιασμό λοιπών εξαρτημάτων, υλικών και αναλωσίμων, που είναι απαραίτητα για την τοποθέτηση των μηχανών. Χάρη σε αυτή τη δωρεά, το σκάφος είναι και πάλι πλήρως λειτουργικό και έτοιμο να συνεχίσει απρόσκοπτα την επιτήρηση της περιοχής αρμοδιότητάς του.

Τιμητική εκδήλωση

ath 2327 0

Σε συνέχεια της δωρεάς, ο Πλοίαρχος ΛΣ Φραγκίσκος Ξυπνητός, Κεντρικός Λιμενάρχης Ελευσίνας, απένειμε στον Nicola Battilana, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ, τιμητικό θυρεό, κατά της διάρκεια ειδικής εκδήλωσης.

“Ενέργεια Συνεισφοράς”

limenikos 750x420

Δέσμευση του ΔΕΣΦΑ είναι η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εγγυάται τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, τη συμμαχία με τους Εργαζόμενους του, την προώθηση και ανάδειξη του Πολιτισμού, την μείωση του Ανθρακικού του Αποτυπώματος, την υποστήριξη του Αθλητισμού, της Παιδείας και της Νέας Γενιάς.

Στόχος του είναι η ενέργεια που μεταφέρει μέσω του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, από τους Κήπους του Έβρου και τον Προμαχώνα, μέχρι τη Μεγαλόπολη να μετατραπεί σε μια «Ενέργεια Συνεισφοράς» που υποστηρίζει και καλύπτει ουσιαστικές ανάγκες στις περιοχές που διασχίζει το Δίκτυο, αλλά και ευρύτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here