Αρχική Περιβάλλον Bravo Schools 2020 – Ανοικτή ψηφοφορία κοινού

Bravo Schools 2020 – Ανοικτή ψηφοφορία κοινού

0
Bravo Schools 2020
Διαφήμιση

Το Bravo Schools, είναι o σχολικός διαγωνισμός για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Διοργανώνεται από το Quality Net Foundation και βρίσκεται στο τελικό του στάδιο.

Με το ρεκόρ των 657 συμμετοχών, οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους κατέγραψαν τις δικές τους προτάσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Τώρα περιμένουν ένα δικό μας Bravo για να διακριθούν οι καλύτερες.

Ψηφίζουμε ΕΔΩ τα σχολεία της περιοχής μας και αναμένουμε τα αποτελέσματα στις 24 Ιουνίου.

Οι στόχοι του Bravo Schools

Bravo Schools 2020

Η πρωτοβουλία Bravo Schools – Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο, έχει ως στόχο να συμβάλλει: Στην ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ενεργοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για την υιοθέτηση της Agenda 2030.

Αποσκοπώντας στη δημιουργία των ενεργών πολιτών του αύριο. Αυτών που θα φέρουν την αλλαγή στον πλανήτη μας.

Το Bravo Schools αποτελεί μέρος του θεσμού BRAVO. Του μεγαλύτερου θεσμού διαλόγου και ανάδειξης για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας.

Συνδέεται με την πρωτοβουλία in action for a better world- Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο που διακρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα European Sustainability Awards 2019.
Απέσπασε το βραβείο του καλύτερου προγράμματος μη κερδοσκοπικού οργανισμού που στην Ευρώπη για την επιτυχημένη προώθηση των Παγκόσμιων Στόχων του ΟΗΕ σε εθνικό επίπεδο.

Είναι η πρωτοβουλία που ενώνει σχολική κοινότητα, οικογένεια και τοπική κοινωνία, για ένα κοινό όραμα: Να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Διαφήμιση