Αρχική Ειδήσεις Anonymous Greece: “Κατέβασαν” δύο τουρκικά υπουργεία!

Anonymous Greece: “Κατέβασαν” δύο τουρκικά υπουργεία!

0
ΧΑΚΕΡΣ Anonymous
Διαφήμιση

Οι Anonymous Greece, έδωσαν τη δική τους απάντηση στους τούρκους χάκερ που “χτύπησαν” ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου. Ο τρόπος ήταν να “κατεβάσουν” τις ιστοσελίδες δύο τουρκικών Υπουργείων.

Συγκεκριμένα, η ομάδα με ανάρτηση στο Facebook δήλωσε ότι “έριξε” τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, γράφοντας χαρακτηριστικά τα εξής: “Μετά από επίθεση που δέχθηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν τη μπάλα”.

Συνέχισαν επαναδιατυπώνοντας και ξεκαθαρίζοντας πως το “χτύπημα” ήταν προς την ιστοσελίδα του τουρκικού υπ. Εξωτερικών, δηλαδή προς το mfa.gov.tr. Αργότερα όμως, “έριξαν” τελικά και την ιστοσελίδα του υπουργείου Άμυνας της γειτονικής χώρας.

mfa.gov.tr
Στιγμιότυπο από το mfa.gov.tr

Η δράσεις των Anonymous Greece ήρθαν ως απάντηση στην δράση της τουρκικής ομάδας Ayyildiz Tim.

Συγκεκριμένα, η ομάδα Ayyildiz Tim κατέλαβε την ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνας και ανάρτησε σε αυτήν βίντεο και μηνύματα στα ελληνικά, στα αγγλικά και τα τουρκικά. Στο πάνω μέρος της σελίδας οι χάκερ ανέγραψαν τη φράση “Γνωρίστε τα όριά σας” στα ελληνικά, ενώ υποδήλωσαν τη παρουσία τους στη σελίδα γράφοντας “Οι Ayyildiz Tim ήταν εδώ” στα αγγλικά.

Στο φόντο της ιστοσελίδας έβαλαν την τουρκική σημαία και τον Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ σε άλλο μήνυμά τους αυτοαποκαλούνται ως “Κυβερνοστρατός της Τουρκίας”.

Πηγή: news247.gr

Διαφήμιση