Αρχική Ενέργεια Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Αποτελεσματικότητα και προσαρμογή στη “νέα κανονικότητα”

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Αποτελεσματικότητα και προσαρμογή στη “νέα κανονικότητα”

0
Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας

Πανέτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της εποχής της πανδημίας COVID-19 αποδείχτηκε το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, καθώς όλες οι  υπηρεσίες του λειτούργησαν ψηφιακά, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών του από την ασφάλεια και τη σιγουριά του σπιτιού τους.

Εξ αποστάσεως λειτουργία

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Αποτελεσματικότητα και προσαρμογή στη

Η επιχείρηση υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξ αποστάσεως λειτουργίας, που περιλαμβάνει τα εξής:

  • Την Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης 181133, μέσα από την οποία μπορούν όλοι να εξυπηρετούνται, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας.
  • Την ανανεωμένη και φιλική προς τον χρήστη, ιστοσελίδα της εταιρείας fysikoaerioellados.gr, από την οποία ο πελάτης ενημερώνεται αναλυτικά για τη σύνδεσή του, καθώς και για όλα τα προϊόντα της εταιρείας, αλλά και σε αληθινό χρόνο λαμβάνει δωρεάν υποστήριξη, μέσω του εύχρηστου καναλιού «chat» από τους εξειδικευμένους πάντα συνεργάτες της Φυσικό Αέριο.
  • Την εξόφληση των λογαριασμών άμεσα και με ασφάλεια μέσω της ιστοσελίδας και των online υπηρεσιών –my Account, e-payment και web banking– χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τα καταστήματα Φυσικό Αέριο

Τα καταστήματα εξυπηρέτησης καταναλωτών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα είναι πλήρως λειτουργικά πληρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφαλείας για την προστασία των επισκεπτών και πρωτίστως των εργαζομένων.

Φθηνό ρεύμα

Σημειώνεται ότι η εταιρεία προσφέρει φθηνότερο ρεύμα και από το νυχτερινό, όλη την ημέρα, 20% χαμηλότερη τιμή στο φυσικό αέριο και συνδυασμό των δύο, με πρόσθετη έκπτωση 10% στο ρεύμα. Επιπλέον, χάρη στις συνεργασίες της με μεγάλες εμπορικές αλυσίδες, όπως οι Vodafone, Alpha Bank, Interamerican, Mondial Assistance ΑΒ Βασιλόπουλος, Πλαίσιο, προσφέρει δωρεάν παροχές και προνόμια στους πελάτες της.

Αξιόπιστη δύναμη

Φυσικό αέριο

Με 160 χρόνια εμπειρίας, υψηλή τεχνογνωσία, περισσότερους από 400.000 οικιακούς πελάτες και 9.000 επαγγελματίες και πάνω από 500 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, το Φυσικό Αέριο είναι η αξιόπιστη δύναμη στον τομέα της ενέργειας στη χώρα μας. Μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που διαθέτει πάνω από 200 προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, αλλά και συνδυαστικά πακέτα. Η πρώτη εταιρεία του χώρου που προσφέρει σχεδόν εξατομικευμένα προϊόντα στους καταναλωτές, μαζί με πρόσθετες, δωρεάν, υπηρεσίες και ολοκληρωμένη υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here