Αρχική Επιχειρείν Έργα 10,7 ευρώ στο χιονοδρομικό κέντρο της Νάουσας

Έργα 10,7 ευρώ στο χιονοδρομικό κέντρο της Νάουσας

0
χιονοδρομικό κέντρο της Νάουσας
Διαφήμιση

Τι κι αν αργά αλλά σταθερά μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο, καθώς φαίνεται, τα έργα ανάπτυξης δεν γνωρίζουν εποχές.

Οπότε, η απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη να δώσει το πράσινο φως για την χρηματοδότηση ύψους 10,7 εκατ. ευρώ για έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού στο Χιονοδρομικό Κέντρο “3-5 Πηγάδια” στη Νάουσα, λίγο πριν ξημερώσει ο Ιούνιος, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.

Οι επενδύσεις στο χιονοδρομικό κέντρο

χιονοδρομικό κέντρο

Σε σύσκεψη εργασίας μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα,  ο υπουργός ενέκρινε την παραπάνω χρηματοδότηση καθώς και τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση επενδυτικών έργων τόσο στο χιονοδρομικό κέντρο όσο και για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Μίεζας και της Σχολής του Αριστοτέλη.

Σεβασμός στο περιβάλλον

χιονοδρομικό κέντρο

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος, το έργο θα υλοποιηθεί “με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού κάλλους του Βερμίου και αναμένεται να συμβάλλει στην ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής, στην τουριστική ανάδειξη του τόπου μας και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”. Πρόσθεσε επίσης ότι τους τελευταίους μήνες ο δήμος είχε άριστη συνεργασία με την κυβέρνηση “ώστε να προχωρήσουν τάχιστα όλες οι διαδικασίες και να είμαστε σε θέση σήμερα να συζητάμε για ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο, που αναμένεται να ξαναβάλει ενεργά στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού, το Χιονοδρομικό Κέντρο “3–5 Πηγάδια”, που αποτελεί ένα από τα ιστορικά χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας, το οποίο τα τελευταία χρόνια δυστυχώς μαράζωνε”.

Διαφήμιση