Αρχική Ανακύκλωση Δήμος Βριλισσίων: Πρωτοπόρος στην ανακύκλωση ελαστικών

Δήμος Βριλισσίων: Πρωτοπόρος στην ανακύκλωση ελαστικών

0
ανακύκλωση ελαστικών
Διαφήμιση

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ο Δήμος Βριλησσίων καθότι παραμένει πιστός στη δέσμευσή του για εφαρμογή σύγχρονων πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.

Διαχείριση ελαστικών

Δήμος Βριλισσίων: Πρωτοπόρος στην ανακύκλωση ελαστικών

Ανάμεσα στις δράσεις που ξεχωρίζουν είναι εκείνη της υπηρεσίας Καθαριότητας-Ανακύκλωσης που αφορά την τακτική χωριστή συλλογή άχρηστων ελαστικών του δημοτικού στόλου και διοχέτευσής τους στο Σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης ελαστικών της «ECOELASTIKA».

Στο πλαίσιο του τοπικού σχεδιασμού διαχείρισης αποβλήτων (ΤοΣΔΑ) με Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ), δύο νέες αποστολές 80 φθαρμένων και προς ανακύκλωση παλιών ελαστικών πραγματοποιήθηκαν από το δημοτικό αμαξοστάσιο προς το χώρο του Συστήματος Διαχείρισης την Τρίτη 19/5/20 και την Τρίτη 26/5/20.

Ανακύκλωση και εξοικονόμηση

Δήμος Βριλισσίων: Πρωτοπόρος στην ανακύκλωση ελαστικών

“Η Ανακύκλωση στην Πηγή των άχρηστων ελαστικών για χρήση ως νέα υλικά παραγωγής συμβάλλει στη στρατηγική μας για αποφυγή της ταφής περιβαλλοντική προστασία και ταυτόχρονα αξιοποίηση των απορριμμάτων της πόλης μας για ανάπτυξη, με οικονομική ωφέλεια του δήμου και των δημοτών, μέσω των μειωμένων δημοτικών τελών” δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Απόδειξη εμπιστοσύνης τα 32 δισ. που έλαβε η Ελλάδα από την Ευρώπη
Επόμενο άρθροΕπανεκκινούν οι υπαίθριες αγορές μετά το lockdown

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ