Αρχική Ζώα Ένα άσπρο δελφίνι εμφανίστηκε μετά από χρόνια εξαφάνισης

Ένα άσπρο δελφίνι εμφανίστηκε μετά από χρόνια εξαφάνισης

0
Δελφίνι
Διαφήμιση

Αυτό το απίστευτο δείγμα έχει εκπλήξει τους επιστήμονες και τους λάτρεις των ζώων.
Η εκπληκτική εμφάνιση ενός λευκού δελφινιού εξέπληξε αναμφισβήτητα τους ανθρώπους που βρίσκονταν στον κόλπο του Μοντερέι της Καλιφόρνια. Πολλοί επιστήμονες, φυσιολάτρες και λάτρεις των ζώων ενθουσιάστηκαν για να δουν αυτό το αλμπίνο δελφίνι.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή η παρατήρηση δεν είναι συχνή, ακριβώς όπως η γέννηση ενός πανέμορφου ροζ δελφινιού δεν ήταν συχνή πέρυσι. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αλβινισμός είναι μια γενετική κατάσταση που αλλάζει το χρώμα του δέρματος και των ματιών, αλλά επηρεάζει και τους τρόπους ζωής του ζώου, περιπλέκοντας την επιβίωσή του. Κάθε πλάσμα αλμπίνο όπως επίσης και αυτό το δελφίνι υποφέρει, ως εκ τούτου, με  επιδείνωση της όρασής του και του συστήματος ηχοληψία του. Είναι επίσης πιο ευαίσθητα στο να έχουν ασθένειες στο δέρμα τους.

Ένα άσπρο δελφίνι εμφανίστηκε μετά από χρόνια εξαφάνισης

Αυτό το δελφίνι παρατηρήθηκε από ένα σκάφος που ανήκει στο Blue Ocean Whale Watch και είναι αφιερωμένο σε περιηγήσεις για την παρατήρηση φαλαινών και άλλων υδρόβιων ζώων. Αυτό το νεαρό δελφίνι είναι μέρος του υποείδους που ονομάζεται Risso, που χαρακτηρίζεται από το να μην έχει το ρύγχος που έχουν τα άλλα δελφίνια. Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι μιλάμε για ένα δελφίνι μωρού ηλικίας περίπου 3 ετών. Αυτό το συγκεκριμένο δείγμα αλβίνο έχει λευκό δέρμα και κόκκινα μάτια. Οι ειδικοί που κατάφεραν να το εξετάσουν δήλωσαν ότι είναι απόλυτα υγιείς.

ΠΗΓΗ: ilusionviajera.com

Διαφήμιση