Αρχική Επιχειρείν Ενέργειες Συνεισφοράς και Αλληλεγγύης από τη WATT+VOLT

Ενέργειες Συνεισφοράς και Αλληλεγγύης από τη WATT+VOLT

Παραμένει δίπλα στους πελάτες της και τους συνανθρώπους μας.
0
Ενέργειες Συνεισφοράς και Αλληλεγγύης από τη WATT+VOLT
Διαφήμιση

Μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης για τους οικιακούς της πελάτες της, ανακοίνωσε η WATT+VOLT, προσφέροντας τη δυνατότητα σημαντικών εκπτώσεων έως 15% για τουλάχιστον ένα μήνα.

Η προσφορά της εταιρείας εντάσσεται σε σειρά ενεργειών με τις οποίες φροντίζει , έμπρακτα τους πελάτες της, παραμένει δίπλα στο προσωπικό της και στηρίζει ουσιαστικά  και τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν σπίτι.

Συγκεκριμένα προσφέρει :
  • Μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης για τους οικιακούς της πελάτες, προσφέροντας τη δυνατότητα σημαντικών εκπτώσεων για τουλάχιστον ένα μήνα.
  • Η εταιρεία παρέχει έκπτωση 15% στο ρεύμα για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (Κ.Ο.Τ.) και ευάλωτους καταναλωτές.
  • Για τα υπόλοιπα νοικοκυριά παρέχεται 10% έκπτωση για τις πρώτες 1000kWh σε τετραμηνία εκκαθαριστική περίοδο, όση δηλαδή και η μέση κατανάλωση του ελληνικού νοικοκυριού και 10% έκπτωση στο φυσικό αέριο*.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται ηλεκτρονικά έως και τις 30 Απριλίου μέσα από τη σελίδα wattandvoltmenoumespiti.gr, παράλληλα με την εγγραφή στο e-bill, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι της WATT+VOLT συνεχίζουν να «μένουν σπίτι» με το συντριπτικό ποσοστό (93%)  των εργαζομένων της να ακολουθεί την τηλεργασία. Μάλιστα, η εταιρεία κατάφερε ακόμη και το 81% των εκπροσώπων της από το τηλεφωνικό κέντρο να συνεχίζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους το ίδιο αποτελεσματικά από το  σπίτι, φροντίζοντας διαρκώς για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Μόνο ένα μικρό ποσοστό (7%) εργαζομένων παραμένει εκ περιτροπής στα κεντρικά γραφεία της. Τα καταστήματα της εταιρείας σύμφωνα με την πιο πρόσφατη Κυβερνητική απόφαση παραμένουν ανοιχτά με μειωμένο ωράριο, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέσα προστασίας για τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές.

Η WATT+VOLT δεν φροντίζει μόνο όσους μένουν σπίτι, αλλά στέκεται δίπλα και σε και αυτούς που δεν έχουν σπίτι. Έτσι, προχώρησε στη στήριξη των πωλητών του περιοδικού δρόμου «Σχέδια», με τηλεοπτική καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η συγκεκριμένη κατηγορία συνανθρώπων μας  καθώς και με μαζικές αγορές «Συνδρομών Αλληλεγγύης» προκειμένου οι άνθρωποι του περιοδικού, άστεγοι και κοινωνικά αποκλεισμένοι να προστατευτούν και να μη στερηθούν αυτό το ελάχιστο αλλά ζωτικής σημασίας έσοδο αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η WATT+VOLT με αίσθημα ευθύνης, ενισχύει την εθνική συλλογική προσπάθεια με ουσιαστικές δράσεις.
logo csr white bg 0
Watt+Volt

* Οι εκπτώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα αφορούν στις χρεώσεις ενέργειας, ενώ στο φυσικό αέριο τις χρεώσεις κατανάλωσης και τίθενται σε ισχύ για διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα. Η έκπτωση θα ισχύει από την ημέρα που ο πελάτης θα κάνει αίτηση για την ενεργοποίηση αυτής. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ (Έρευνα κατανάλωσης Ενέργειας στα νοικοκυριά, 2011-2012), οι 1000kWh ανά τετραμηνιαία εκκαθαριστική περίοδο είναι η μέση κατανάλωση ενός νοικοκυριού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here