Αρχική COVID-19 Χ.Α.Ν.Θ.: «Μένουμε σπίτι – Μένουμε ενεργοί» με εθελοντική εργασία

Χ.Α.Ν.Θ.: «Μένουμε σπίτι – Μένουμε ενεργοί» με εθελοντική εργασία

0
Χ.Α.Ν.Θ.: «Μένουμε σπίτι – Μένουμε ενεργοί» με εθελοντική εργασία
Διαφήμιση

Χ.Α.Ν.Θ. logo

Με τη δράση της Χ.Α.Ν.Θ. «Μένουμε σπίτι – Μένουμε ενεργοί» συλλέγουν τρόφιμα  από προφορές μελών και φίλων της και τα διανέμουν σε ευάλωτες οικογένειες, με  την υποστήριξη του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σε μια ενέργεια συμβολισμού, μπροστά στο εμβληματικό κτήριο της Χ.Α.Ν.Θ., παρουσία του Δημάρχου της πόλης μας, Κωνσταντίνου Ζέρβα, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χάρη Αηδονόπουλου, του Προέδρου της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννη Σωσσίδη, παρουσία προσωπικού ασφαλείας της ΧΑΝΘ, προσωπικού του Δήμου, μελών Δ.Σ. Χ.Α.Ν.Θ. αλλά και εθελοντών της, δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για τις δυο δράσεις αγάπης και εθελοντικής προσφοράς, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας.

Τα αυτοκίνητα της Χ.Α.Ν.Θ., επανδρωμένα με οδηγούς από το προσωπικό ασφαλείας και εθελοντές της θα διασχίζουν τις επόμενες ημέρες της Μ. Εβδομάδας τους δρόμους της πόλης μας για να συλλέξουν και να χαρίσουν πακέτα αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες, που η ΧΑΝΘ υποστηρίζει στο πλαίσιο της Τράπεζας Τροφίμων. Επίσης, οχήματα του Δήμου πλαισιωμένα με προσωπικό του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και με εθελοντές ΧΑΝΘ, θα μοιράζουν τρόφιμα στο πλαίσιο των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Τέλος η   Χ.Α.Ν.Θ. από την πρώτη στιγμή κάλεσε τους εθελοντές αιμοδότες της  να προσέρχονται συντονισμένα στο Κέντρο Αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ στηρίζοντας το έργο του Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών για ανθρώπους που πάσχουν  από  μεσογειακή αναιμία – Πηγή Ζωής και συνεχίζει.

Διαφήμιση