Αρχική Μεταφορές «Ξεκίνησε σήμερα η συνεργασία ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ»

«Ξεκίνησε σήμερα η συνεργασία ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ»

0
ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ

Με επιτυχία ξεκίνησε σήμερα μετά και την υπογραφή της σύμβασης από τον ΟΣΕΘ και τα συμβαλλόμενα μέρη, η συνεργασία ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση 25 επιπλέον γραμμών αστικής συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης.

Ένα σύνολο (300) σχεδόν δρομολογίων σε πλήρη προγραμματισμό εκτελούνται σήμερα, ήδη, από το ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ με δώδεκα νέα οχήματα για λογαριασμό του ΟΑΣΘ (γραμμές 36, 66 και 69).

IMG 7635

Μεθαύριο Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλα 126 δρομολόγια για τις γραμμές ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΚΕΑ – ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ, ΤΟΠΙΚΟ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ-ΕΠΑΝΟΜΗ και ΙΚΕΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (76, 77 και 79), ενώ 136 δρομολόγια των γραμμών Θεσσαλονίκης-Βασιλικών και Θεσσαλονίκης – Μεσημερίου πρόκειται επίσης να ξεκινήσουν από το ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Με πολλά χαμόγελα, αλλά και αυστηρή τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό υποδέχτηκε το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης που χρησιμοποιεί τις συγκεκριμένες γραμμές τα νέα οχήματα, αποτέλεσμα της πολύπλευρης συνεργασίας των φορέων ΟΣΕΘ-ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ. Μάλιστα, πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του κοινού για τις συγκεκριμένες γραμμές, ενώ οι υπηρεσίες τηλεματικής θα είναι διαθέσιμες εντός τριών μηνών.

IMG 7633

«Είναι ευκαιρία να πετύχουμε όλοι μας μέσα σε δύσκολες συνθήκες στις “εξετάσεις” που δίνουμε σε πανελλαδικό επίπεδο, ώστε να αποδώσει καρπούς αυτή η προσπάθεια, το “μπόλιασμα” δημόσιων και ιδιωτικών φορέων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης.

IMG 7626

Επιθυμούμε ως ΟΣΕΘ να ευχαριστήσουμε τόσο τα διοικητικά στελέχη του ΟΑΣΘ και των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης-Σερρών-Κιλκίς και Χαλκιδικής, αλλά κυρίως τους απλούς εργαζομένους των φορέων για την ευσυνειδησία και τη μεγάλη προθυμία για προσφορά, που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της παροχής έργου αστικής συγκοινωνίας κατά 50% σε πολλές περιπτώσεις» δήλωσαν από κοινού ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΣΕΘ κ. Ι. Καλογερούδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γ. Τόσκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here