Αρχική COVID-19 Όμιλος L’Oréal: Πανευρωπαϊκή βοήθεια σε αντισηπτικά και καθαριστικά

Όμιλος L’Oréal: Πανευρωπαϊκή βοήθεια σε αντισηπτικά και καθαριστικά

0
Όμιλος L’Oréal
Διαφήμιση

O Όμιλος L’Oréal υλοποιεί Πανευρωπαϊκό Προγράμματος Αλληλεγγύης με στόχο την υποστήριξη φορέων που μάχονται κατά του κοροναϊού: Νοσοκομεία, γιατρούς και φαρμακεία, διανομείς τροφίμων, και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που είναι αφοσιωμένοι στην καταπολέμηση της ανασφάλειας και τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται υποστήριξη.

L’Oréal Copyright @ Baptiste CHANAT.

Η L’Oréal Hellas συμμετέχει ενεργά σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αλληλεγγύης του Ομίλου L’Oréal, υλοποιώντας τα παρακάτω μέτρα στήριξης στη χώρα μας:
  • Αλληλεγγύη προς τις Υγειονομικές Αρχές, το Προσωπικό Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης και το προσωπικό των Φαρμακείων: Τα εργοστάσια του Ομίλου, που είχαν ήδη ξεκινήσει να παράγουν αντισηπτικό χεριών, εντείνουν την παραγωγή τους, για να παρέχουν σημαντικές ποσότητες αντισηπτικού μέσα τις επόμενες εβδομάδες και να στηρίξουν τις ανάγκες των Γαλλικών και Ευρωπαϊκών υγειονομικών αρχών. Μόλις τα εργοστάσιά παραδώσουν τα σχετικά προϊόντα, η La RochePosay θα εξοπλίσει με αντισηπτικά χεριών συνεργαζόμενα νοσοκομεία, συνεργαζόμενα φαρμακεία και ιατρούς στην Ελλάδα
  • Αλληλεγγύη προς τους διανομείς τροφίμων: H Garnier θα προμηθεύσει και θα διανείμει δωρεάν εκατομμύρια τεμάχια αντισηπτικών χεριών σε όλους τους Ευρωπαίους διανομείς τροφίμων με τους οποίους συνεργάζεται, ώστε να προστατεύσουν τον εαυτό τους, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Στην Ελλάδα, η Garnier θα δωρίσει αντισηπτικά χεριών σε εργαζόμενους στα συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ, μόλις τα εργοστάσιά μας παραδώσουν τα σχετικά προϊόντα.

L’Oréal Copyright @ Baptiste CHANAT

Το  ίδρυμα LOréal, επίσης  προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ σε συνεργαζόμενους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που είναι μάχονται για την καταπολέμηση της ανασφάλειας. Η δωρεά  βοηθάει όσους  έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, να πολεμήσουν τον κοροναϊό και να αντισταθούν στις συνέπειες αυτής της επιδημίας. Αυτές οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, θα λάβουν επίσης και μια σειρά από είδη υγιεινής (αφρόλουτρα και σαμπουάν) και αντισηπτικά χεριών για να προσφέρουν στους κοινωνικούς λειτουργούς, τους εθελοντές και τα προστατευόμενα μέλη τους.

Ο Jean-Paul Agon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της L’Oréal, ανέφερε: «Σε αυτή την άνευ προηγουμένου κρίση, έχουμε ευθύνη να συνεισφέρουμε στη συλλογική προσπάθεια με κάθε δυνατό τρόπο. Με αυτές τις ενέργειες, η L’Oréal εκφράζει την αναγνώριση, την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας προς αυτούς που επιδεικνύουν υπεράνθρωπο θάρρος και ανιδιοτέλεια στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν την επιδημία.»

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here