Αρχική Ζώα Βρέθηκε βάτραχος μέσα σε… πιπεριά

Βρέθηκε βάτραχος μέσα σε… πιπεριά

0
Bάτραχος
Διαφήμιση

Ένα ζευγάρι από τον Καναδά έκοψε μια πράσινη πιπεριά, την ώρα που ετοίμαζε το βραδινό του, και ανακάλυψε πως μέσα σε αυτή ζούσε ένας… βάτραχος. Αφού το αντρόγυνο ξεπέρασε το σοκ, τοποθέτησε την πιπεριά μαζί με τον βάτραχο σε ένα κοντέινερ.

Παρ’ όλα αυτά, τόσο εκείνοι, όσο και οι καναδικές αρχές, αδυνατούν να εξηγήσουν πώς μπήκε ο βάτραχος μέσα στην πιπεριά και αυτό μας φέρνει κάποια πολύ άσχημα νέα.

Οι θεωρίες για τον βάτραχο

Μετά την εκπληκτική ανακάλυψή του, το ζευγάρι παρέδωσε την πιπεριά και τον βάτραχο – που αγοράστηκε από ένα τοπικό σούπερ μάρκετ – στο υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Τροφίμων (MAPAQ) του Κεμπέκ όπου έκαναν ευθανασία στο πλασματάκι και προσπάθησαν να συλλέξουν θεωρίες σχετικά με το πώς μπήκε μέσα, όμως το χειρότερο είναι ότι ακόμη δεν είναι σίγουροι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πιπεριά που ήρθε από την Ονδούρα δεν είχε κάποια τρύπα, που θα εξηγούσε, ίσως, το πώς τρύπωσε μέσα το αμφίβιο.


Κάθε χρόνο, άλλωστε, στον Καναδά υπάρχουν 20 αντίστοιχες περιπτώσεις, αλλά με αράχνες και άλλα έντομα, που βρίσκουν τρόπο και μπαίνουν μέσα σε πιπεριές.

Ο βάτραχος, σύμφωνα με μια άλλη θεωρία που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ενδέχεται να μπήκε στην πιπεριά όντως από κάποια τρύπα, η οποία με τον καιρό έκλεισε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα το αμφίβιο.

Με πληροφορίες από: gazzetta.gr/plus

Διαφήμιση