Αρχική Πολιτισμός Στο «τραπέζι» τα προβλήματα του Πεδίου του Άρεως

Στο «τραπέζι» τα προβλήματα του Πεδίου του Άρεως

0
Πεδίον του Άρεως
Διαφήμιση

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η λειτουργία του Πάρκου στο Πεδίο του Άρεως, όπως η φύλαξη, η καθαριότητα και ο φωτισμός του χώρου, σε συνάντηση που είχε η Περιφέρεια Αττικής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του περιφερειάρχη, Γ. Πατούλη, του αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Β. Κόκκαλη, και εκπροσώπων της ομάδας κατοίκων «Επιμένουμε Πεδίο Άρεως».

Αναφορά έγινε επίσης για το ωράριο λειτουργίας του Πάρκου, στην αναγκαιότητα εξάλειψης παραβατικών συμπεριφορών, ενώ διατυπώθηκαν παράπονα που σχετίζονται με ζητήματα συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας, η οποία -μεταξύ άλλων- προκαλεί όχληση και έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή.

Πεδίον του Άρεως

Ο περιφερειάρχης, αφού συζήτησε με τους κατοίκους, ανέφερε ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποδειγματική λειτουργία του Πάρκου στο Πεδίον του Άρεως, το οποίο με συγκεκριμένες δράσεις και έργα, θα μετατραπεί σε πάρκο πολιτισμού για όλη τη μητροπολιτική Αθήνα.

Ο κ. Πατούλης ζήτησε από τους δύο συναρμόδιους αντιπεριφερειάρχες να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα συμβάλουν στην επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν.

Με πληροφορίες από: zougla.gr

Διαφήμιση