Αρχική Επιλεγμένα Κορυφαία σε ποιότητα και ασφάλεια τα ευρωπαϊκά φρούτα

Κορυφαία σε ποιότητα και ασφάλεια τα ευρωπαϊκά φρούτα

0
ευρωπαϊκά φρούτα 1

Στη φετινή παγκόσμια έκθεση φρούτων FRUIT LOGISTICA 2020, τα ευρωπαϊκά φρούτα αναδείχθηκαν ως κορυφαία σε ποιότητα και ασφάλεια, καθώς πληρούν αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές, τόσο κατά τη διάρκεια παραγωγής τους όσο και κατά τη συγκομιδή και εμπορία τους.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, το Βερολίνο αποτέλεσε πόλο έλξης για τον παγκόσμιο κλάδο παραγωγής και εμπορίας φρούτων, καθώς για μια ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η έκθεση FRUIT LOGISTICA, προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 3.300 εκθέτες από 90 χώρες, ενώ την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 72.000 αγοραστές, εμπορικοί αντιπρόσωποι και λοιποί επαγγελματίες από 135 χώρες.

Στη φετινή παγκόσμια έκθεση φρούτων FRUIT LOGISTICA 2020, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα βιωσιμότητας, ιχνηλασιμότητας και ασφάλειας των φρούτων, σημεία στα οποία οι ευρωπαϊκές χώρες διατηρούν υψηλή ανταγωνιστικότητα, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμόζει ένα ιδιαίτερα αυστηρό πλαίσιο παρακολούθησης και εφαρμογής διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας.

Δυναμικό παρόν Ελλήνων και Κύπριων παραγωγών

Δυναμικό παρών στην έκθεση έδωσαν οι Έλληνες και Κύπριοι παραγωγοί μέσω του προγράμματος προώθησης EU FRUITS, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στόχο έχει την ανάδειξη της ποιοτικής υπεροχής των Ευρωπαϊκών φρούτων προωθώντας ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και ιχνηλασιμότητας που τα καθιστούν τόσο δημοφιλή στους εμπόρους οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στους καταναλωτές.

Οι συμμετέχοντες αγροτικοί συνεταιρισμοί NESPAR, ΝΕΣΤΟΣ, ΒΕΛΒΕΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΑΣΚ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ, ΣΥΜΒΟΛΟ και CYPROFRESH CYPRUS ΣΕΔΙΓΕΠ, όπως αναφέρει το zougla.gr,  είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες συναντήσεις τόσο με υφιστάμενες, όσο και με νέες επιχειρηματικές επαφές, αποδεικνύοντας ότι η ισχύς βρίσκεται πράγματι εν τη ενώσει!

Παράλληλα με την έκθεση, διοργανώθηκε προωθητική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν 70 επιφανή εμπορικά στελέχη από περισσότερες από 10 χώρες.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here