Αρχική Ζώα Φιλίας μάθημα: Περιστέρι που δεν πετά και κουτάβι που δεν περπατά συμβιώνουν 

Φιλίας μάθημα: Περιστέρι που δεν πετά και κουτάβι που δεν περπατά συμβιώνουν 

0
φιλία 2
Διαφήμιση

Πρόκειται για μια φιλία μάθημα προς όλους, ένα θέαμα που σπάνια το συναντά κανείς ανάμεσα στους ανθρώπους, αλλά το ζωικό βασίλειο πάντα δίδασκε και πάντα θα διδάσκει.

Ένα κουτάβι τσιουάουα που δεν μπορεί να περπατήσει ανέπτυξε φιλία και συμβιώνει με ένα περιστέρι που δεν μπορεί πλέον να πετάξει.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν ο μικρός Λάντι, το τσιουάουα, που δεν μπορεί να κινήσει τα πίσω του πόδια, εμφανίστηκε στο ίδρυμα Μία, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στην Νέα Υόρκη, το οποίο αναλαμβάνει να παρέχει βοήθεια σε ζώα με αναπηρίες.

Εκεί συναντήθηκε με τον Χέρμαν, ένα περιστέρι που βρίσκεται στο ίδρυμα εδώ και ένα χρόνο επειδή δεν μπορεί να πετάξει, πιθανότατα λόγω κάποιας ασθένειας.

φιλία 1

Ο ιδρυτής του οργανισμού, Σου Ρότζερς, δήλωσε ότι η συμπάθεια ανάμεσα στα δύο ζώα έκανε την εμφάνισή της από νωρίς. Ο Ρότζερ απαθανάτισε με την φωτογραφική του μηχανή την μοναδική στιγμή. «Είχα τον Λάντι σε ένα ειδικό κρεβατάκι για σκύλους και στην συνέχεια έβαλα δίπλα του και τον Χέρμαν. Το θέαμα ήταν υπέροχο», είπε ο ιδρυτής.

Μόλις ο ίδιος κοινοποίησε την φωτογραφία στο facebook, οι αντιδράσεις ήταν πολλές και φυσικά θετικές. Έλαβε μηνύματα υποστήριξης και δωρεές από ολόκληρο τον κόσμο -ενώ από αυτές συγκεντρώθηκαν περίπου 6.000 δολάρια μόνο μέσα σε δύο ημέρες.

Τα χρήματα είναι αρκετά για να καλύψουν τα έξοδα μιας επέμβασης τουλάχιστον για ένα από τα δύο ζώα. Παράλληλα, περισσότερα από εκατό άτομα έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να πάρουν τα ζώα στο σπίτι τους.

«Νομίζω πως ο κόσμος έχει ανάγκη από καλές ιστορίες και αυτή είναι μία από τις ομορφότερες», δήλωσε ο Ρότζερς.

φιλία

Με πληροφορίες από: Huffingtonpost

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here