Αρχική Τουρισμός Η Ελλάδα δημοφιλέστερος προορισμός στην Ινδία

Η Ελλάδα δημοφιλέστερος προορισμός στην Ινδία

0
Iνδία
Διαφήμιση

Το βραβείο του δημοφιλέστερου προορισμού απέσπασε η Ελλάδα, στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς τουριστικής έκθεσης της Ινδίας Outbound Travel Market (OTM) 2020, που πραγματοποιήθηκε στη Βομβάη από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου. 

Η διεθνής διάκριση της χώρας μας σε αυτή την πολύ σημαντική αγορά της Ασίας επιβεβαιώνει τις ευοίωνες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού από την Ινδία, μετά την άνοδο κατά 30% στις αφίξεις Ινδών τουριστών το 2019, αλλά και τις σημαντικές επαφές που είχε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ο υπουργός Τουρισμού, κος Χάρης Θεοχάρης, για την ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα της φετινής διοργάνωσης και στη διάρκειά της βραβεύτηκαν εταιρείες, τουριστικά γραφεία και Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού για τη συνεισφορά και το έργο τους.

Iνδία

Τη βράβευση έκανε ο γενικός γραμματέας Τουρισμού της Ινδίας, κος Yogendra Tripathi, ενώ το ελληνικό βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους του ΕΟΤ, η προϊσταμένη του Τμήματος Οπτικοακουστικών Μέσων και Παραγωγών του Οργανισμού, κα Ελευθερία Φίλη.

Ο ΕΟΤ συμμετείχε, για μία ακόμη χρονιά, στην ΟΤΜ 2020 με πέντε συνεκθέτες (ΗΑΤΤΑ, τουριστικά πρακτορεία και ξενοδοχειακές μονάδες), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη μέρα της έκθεσης πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία ειδική εκδήλωση για την αναλυτική παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος (destination presentation) από την κα Φίλη.

Διαβάστε επίσης:  Ελληνορωσικές σχέσεις: Επιθέσεις προπαγάνδα και διπλωματικές ακροβασίες
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο50 Εταιρίες στο #JobDay 45+ ετών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροL’Oréal: Παγκόσμιος περιβαλλοντικός ηγέτης με διάκριση του CDP

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ