Αρχική Περιβάλλον Δήμος Πειραιά: Αντικαθιστά τους παλιούς κάδους απορριμμάτων

Δήμος Πειραιά: Αντικαθιστά τους παλιούς κάδους απορριμμάτων

0
peiraias
Διαφήμιση

Ο δήμος Πειραιά προχωρά στην αντικατάσταση όλων των κάδων απορριμμάτων στις γειτονιές της πόλης, με στόχο την επόμενη διετία.

Πρόκειται για μια προσπάθεια του δήμου, που αποσκοπεί στην βελτίωση της εικόνας της πόλης του Πειραιά, τόσο αισθητικά όσο και σε επίπεδο καθαριότητας.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί 600 νέοι κάδοι απορριμμάτων και θα τοποθετηθούν 300 νέα επικαθήμενα καλαθάκια στους εμπορικούς δρόμους του Πειραιά, όπως αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, ενώ παράλληλα, συνεργεία του δήμου προχωρούν καθημερινά σε πλύσεις των κεντρικών πεζόδρομων και πεζοδρομίων.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του δήμου Πειραιά, συνεργεία της διεύθυνσης Καθαριότητας με τη συνδρομή της διεύθυνσης Πρασίνου, προχώρησαν σε εκτεταμένο καθαρισμό δύο εγκαταλελειμμένων οικοπέδων στα Καμίνια και στην Παλαιά Κοκκινιά, τα οποία αποτελούσαν εστία μόλυνσης.

Σημειώνεται ότι ο στόλος των οχημάτων και των μηχανημάτων στον τομέα καθαριότητας του δήμου έχει ήδη ενισχυθεί, όμως το επόμενο διάστημα αναμένεται να παραληφθούν νέα οχήματα, στο πλαίσιο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του συγκεκριμένου τομέα.

Διαφήμιση