Αρχική Ειδήσεις Χαλάνδρι: Θερμαινόμενοι χώροι σε όλο τον δήμο λόγω κακοκαιρίας

Χαλάνδρι: Θερμαινόμενοι χώροι σε όλο τον δήμο λόγω κακοκαιρίας

0
Θερμαινόμενοι χώροι

Σε κατάσταση ετοιμότητας τίθεται ο Δήμος Χαλανδρίου και θέτει σε λειτουργία θερμαινόμενους χώρους, λόγω των προγνώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χαλανδρίου, στο πλαίσιο των επιχειρησιακών σχεδίων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, προχωρούν στη λήψη προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια των πολιτών προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση των αστέγων στο ψύχος του χειμώνα (θερμοκρασίες κάτω από 4° C).

Το Κεντρικό ΚΑΠΗ Χαλανδρίου (25ης Μαρτίου&Καραολή Δημητρίου), θα λειτουργήσει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 έως και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, από τις 16:00, ως θερμαινόμενος χώρος για την προστασία από το κρύο των πολιτών που το έχουν ανάγκη.

Κακοκαιρία, χιόνια

Σημειώνεται ότι η προσέλευση των ενδιαφερομένων θα πρέπει να γίνεται έως τις 21:00.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου έρχεται σε συνέχεια των μετεωρολογικών προβλέψεων για την επέλαση του κύματος κακοκαιρίας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου παρακολουθούν την εξέλιξη των φαινομένων και θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση, αν παραστεί ανάγκη.

Σε έκτακτη περίσταση, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στην 24ωρη γραμμή του Δημότη Χαλανδρίου 2152158520, ή στο 2106848380 (τηλ. Κεντρικού ΚΑΠΗ) για οποιαδήποτε πληροφορία ή έκτακτο περιστατικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here