Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Ο ΕΟΤ στηρίζει τον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα «AEGEAN 600»

Ο ΕΟΤ στηρίζει τον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα «AEGEAN 600»

0
istioploiko
Διαφήμιση

Τη σταθερή υποστήριξη του ΕΟΤ σε δράσεις και φορείς που προωθούν την Ελλάδα ως προορισμό μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, επανέλαβε η πρόεδρος του Οργανισμού, κα Άντζελα Γκερέκου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου για την διοργάνωση του πρώτου διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα «AEGEAN 600», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2020.

φωτό 1
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του «AEGEAN 600». Από αριστερά, ο Γ.Γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο Πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Γιάννης Μαραγκουδάκης και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Όπως επισήμανε η κα Γκερέκου «η προώθηση του ναυταθλητισμού και του θαλάσσιου τουρισμού βρίσκεται στην κατεύθυνση της βιωσιμότητας που επιδιώκουμε για τον ελληνικό τουρισμό και για το λόγο αυτό στηρίζουμε τέτοιες δράσεις προβάλλοντας τα νησιά του Αιγαίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Το «AEGEAN 600» είναι ένας διεθνής αγώνα 600 μιλίων στο Αιγαίο, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) με στόχο την ένταξή του στην κατηγορία των μεγαλύτερων διεθνών αγώνων της κατηγορίας.

φωτό 2
Η αφίσα του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα «AEGEAN 600», που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου 2020.
Διαφήμιση