Αρχική Περιβάλλον National Geographic: 15 “κλικ” που κάνουν τον κόσμο καλύτερο

National Geographic: 15 “κλικ” που κάνουν τον κόσμο καλύτερο

0
19
Evgenia Arbugaeva
Διαφήμιση

Τις 15 καλύτερες φωτογραφίες της δεκαετίας που τράβηξαν οι φωτογράφοι του από τη μία άκρη του πλανήτη έως την άλλη, δημοσιεύει το περιοδικό “National Geographic” στο επετειακό του αφιέρωμα.

Όπως σημειώνει η αρχισυντάκτριά του Susan Goldberg, τα τελευταία 10 χρόνια, οι φωτογράφοι του National Geographic τράβηξαν 21.613.329 εικόνες “στην αναζήτησή τους να καταγράψουν τη ζωή στον πλανήτη” για την ψηφιακή και την έντυπη έκδοση του περιοδικού. “Είναι ένας απίστευτος αριθμός – και τρομακτικός αν κληθείς να επιλέξεις τις καλύτερες για την εορταστική σου λίστα!” λέει χαρακτηριστικά.

Εικόνες που ευαισθητοποιούν

1 Best Animal Gallery teton grizzly feeding adapt 1900 1.adapt.1900.1
Charlie Hamilton James

Ωστόσο το επιτελείο του περιοδικού τα κατάφερε: Διάλεξε 15 εικόνες από 14 φωτογράφους, που θεωρήθηκαν ως οι πιο αντιπροσωπευτικές για τη δεκαετία που τελειώνει: Μια αρκούδα που κατασπαράζει έναν βίσωνα. Έναν απειλούμενο μυρμηγκοφάγο με το μωρό του. Μια μεταμόσχευση προσώπου. Έναν γάμο ανηλίκου κοριτσιού στην Υεμένη…

“Δεν υπάρχουν σωστές επιλογές, μόνο εικόνες που έχουν σημασία για τον καθένα μας, που αγγίζουν την καρδιά μας και μπορούν να μας κινητοποιήσουν να προσπαθήσουμε να  κάνουμε τον κόσμο καλύτερο” υπογραμμίζει η Goldberg.

Διαφήμιση