Αρχική Τεχνολογία Μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες μπλόγκερ είναι… πέντε ετών!

Μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες μπλόγκερ είναι… πέντε ετών!

0
mploger
Διαφήμιση

Μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων μπλόγκερ του YοuTube, είναι και η Αναστασία Ρατζίνσκαγια η οποία είναι μόλις πέντε ετών. Η Ρατζίνσκαγια έχει γίνει μια σταρ των media, καθώς το κανάλι της με τίτλο Like Nastya κατέλαβε την τρίτη θέση, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes.

Η «Νάστια», όπως είναι το υποκοριστικό της, γεννήθηκε στη νότια Ρωσία, με παιδική εγκεφαλική παράλυση. Οι γιατροί που την παρακολουθούσαν φοβόντουσαν ότι δεν θα μπορέσει να μιλήσει ποτέ. Οι γονείς της θέλοντας να καταγράφουν την ανάπτυξη της μέσω των θεραπειών που ακολουθούσε, αναρτούσαν βίντεο στο κανάλι του YouTube, ώστε φίλοι και συγγενείς να μπορούν να βλέπουν την πρόοδο της.

Πέρυσι μαζί με τους γονείς της μετανάστευσαν στην πόλη Μπόκα Ράτον στις Ηνωμένες Πολιτείες (πολιτεία της Φλόριντα), συνεχίζοντας να ανεβάζουν βίντεο στο κανάλι της, όπως αναμεταδίδει η «Καθημερινή». Τα βίντεο είναι καθαρά παιδικού περιεχομένου, την δείχνουν να παίζει με τον πατέρα της, να χοροπηδάει σ’ ένα φουσκωτό κάστρο και να παίζει με τη γάτα της, ενώ όλα τα βίντεο συνοδεύονται από μελωδικά τραγουδάκια και γέλια.

Διαφήμιση