Αρχική Μεταφορές Καραμανλής: Η κυβέρνηση δεν ανέχεται εκβιασμούς για το μετρό

Καραμανλής: Η κυβέρνηση δεν ανέχεται εκβιασμούς για το μετρό

0
ΜΕΤΡΟ

“Η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί 21 άτομα που βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις να κρατάνε σε ομηρία 1,5 εκατομμύρια πολίτες”, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, με αφορμή τη στάση εργασίας μέχρι τις 10 το πρωί στο Μετρό που εξήγγειλε χθες αιφνιδιαστικά το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.

“Ευαισθησία”

Μετρό Αθήνας

«Η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί “νταβατζιλίκια” και εκβιασμούς. Δεν γίνεται να μας ειδοποιούν χθες στις 6 το απόγευμα ότι θα κάνουν στάση εργασίας όταν η κυβέρνηση έχει δείξει ευαισθησία στα μισθολογικά τους και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τους κρατούσε σε ομηρία», σημείωσε ο κ. Καραμανλής.

Όπως ανέφερε, έχει δοθεί εντολή στη γενική διεύθυνση λειτουργίας να επανατοποθετηθούν σε θέσεις εκδοτών 21 άτομα. Το μεγάλο ζήτημα είναι η έλλειψη προσωπικού στα εκδοτήρια γιατί οι περισσότεροι μετατάχθηκαν σε διοικητικές θέσεις τόνισε ο κ. Καραμανλής.

Τέλος, ο υπουργός Μεταφορών επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα θέσει σύντομα το ζήτημα του ελάχιστου προσωπικού ασφαλείας που ισχύει σε όλη την Ευρώπη και που εφαρμόζεται και στον ΟΣΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here