Αρχική Καταστροφές Οργή για τους Ρώσους που έκαναν γκράφιτι σε πολική αρκούδα

Οργή για τους Ρώσους που έκαναν γκράφιτι σε πολική αρκούδα

0
Οργή για τους Ρώσους που έκαναν γκράφιτι σε πολική αρκούδα
Διαφήμιση

Οργή και προβληματισμό έχει προκαλέσει στη Ρωσία ένα βίντεο που δείχνει μια πολική αρκούδα να έχει ζωγραφισμένο στην ράχη της γκραφίτι.

Σύμφωνα με τη Guardian, άγνωστοι έγραψαν με μαύρο σπρέι «Τ-34». «Τ-34» ονομάζονταν τα τεθωρακισμένα της σοβιετικής εποχής.

Περιβαλλοντικές οργανώσεις δείχνουν ως υπεύθυνους κατοίκους της περιοχής στην οποία ζει η συγκεκριμένη πολική αρκούδα. Οι ειδικοί ανησυχούν ότι η αρκούδα, θα έχει πρόβλημα να κυνηγήσει αλλά και να επιβιώσει καθώς τα μαύρα γράμματα θα την κάνουν ορατή παντού.

Οι βιολόγοι προσπαθούν να να εντοπίσουν την περιοχή στην οποία έχει καταγραφεί το βίντεο ενώ εκτιμούν ότι το μεγαλόσωμο ζώο θα έπρεπε να είχε ναρκωθεί προκειμένου κάποιος να καταφέρει να βάψει τη ράχη του.

Δείτε το βίντεο

Η κλιματική αλλαγή, σημειώνει το βρετανικό μέσο, έχει αναγκάσει τις πολικές αρκούδες να έρθουν σε πιο «στενές» επαφές με τους ανθρώπους αναζητώντας φαγητό.

Μάλιστα, σε μία περιοχή της Ρωσίας, οι αρκούδες αναγκάζουν τους ανθρώπους να μετεγκατασταθούν σε έναν άλλο οικισμό πέντε χιλιόμετρα μακριά.

Διαφήμιση