Αρχική Επιχειρείν Energy Mastering Awards 2019: Τρία βραβεία για τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης»

Energy Mastering Awards 2019: Τρία βραβεία για τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης»

0
ΓΕΦΥΡΑ Ομάδα x
Διαφήμιση

Η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» απέσπασε τρία βραβεία, στα «Energy Mastering Awards 2019», τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο στις 12 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., βραβεύθηκε στις κατηγορίες:

ENERGY REVOLUTION
  • Χρυσό βραβείο δραστικής άμβλυνσης κλιματικής αλλαγής

Στην κατηγορία «Energy Revolution», η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διακρίθηκε με βραβείο «GOLD» στα Energy Mastering Awards 2019 για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μηδενικών εκπομπών CO2 για την κάλυψη όλων των αναγκών λειτουργίας της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης».

Με αυτήν την αλλαγή, η εταιρία μηδενίζει το αποτύπωμά της ως προς την ηλεκτρική ενέργεια, που αντιστοιχεί στο 67% της συνολικής εκπομπής CO2 για τα τελευταία 3 έτη (2016-2018). Ταυτόχρονα, οι δύο χώροι στάθμευσης στις δύο πλευρές των διοδίων της Γέφυρας έχουν εξοπλιστεί με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ παράλληλα προστέθηκε στο στόλο της Γέφυρας το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα.

Το βραβείο στην κατηγορία αυτή παρέλαβε ο Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Άρης Σταθόπουλος – Βλάμης, έχοντας στο πλευρό του τον Γενικό Διευθυντή κ. Πάνο Λούκα.

Energy Revolution Ά. Σταθόπουλος Π. Λούκας x

ENERGY ENGAGEMENT
  • Χρυσό βραβείο συστράτευσης με τους πολίτες για το κλίμα

Στην κατηγορία «Energy Engagement», η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διακρίθηκε με βραβείο «GOLD» για την υπερδεκαετή προσήλωσή της σε κοινές πρωτοβουλίες ενημέρωσης και εγρήγορσης, τόσο μέσα από την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της σε αυτές, όσο και μέσα από τη συστράτευση με οικολογικές και εθελοντικές κινήσεις, καθώς και με συσπειρώσεις ενεργών πολιτών της Δυτικής Ελλάδας σε συντονισμό με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Το δεύτερο χρυσό βραβείο για την επίδοση στη συγκεκριμένη κατηγορία, παρέλαβε η Συντονίστρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης, κ. Νίκη Σίψα, συνοδευόμενη από τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης κ. Γιάννη Φρέρη.

Energy Engagement Ν. Σίψα Γ. Φρέρης x

ΕNERGY EFFICIENCY IMPROVEMENT
  • Αργυρό βραβείο βελτίωσης ενεργειακής αποτελεσματικότητας

Στην κατηγορία «Βελτίωση ενεργειακής αποδοτικότητας», ανάμεσα σε επιχειρήσεις του κλάδου «Υποδομές Μεταφορών», η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διακρίθηκε με βραβείο «SILVER» για την εν εξελίξει αντικατάσταση συστημάτων οδικού φωτισμού με τεχνολογία LED σε συνδυασμό με βελτιστοποίηση της λειτουργίας τους, που θα έχει ολοκληρωθεί εντός του 2019. Έχει σχεδιαστεί και ακολουθεί η τεχνολογική αναβάθμιση συστημάτων θέρμανσης-ψύξης στις κτιριακές εγκαταστάσεις με αντικατάσταση των υφιστάμενων συστημάτων με αντλίες θερμότητας.

Το βραβείο αυτής της κατηγορίας παρέλαβε η κ. Ελένη Κονδύλη, Προϊσταμένη Διασφάλισης Ποιότητας, Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος, μαζί με τον κ. Άκη Παναγή, Μηχανικό Δομικής Παρακολούθησης.

Energy Efficiency Improvement Ε. Κονδύλη Α. Παναγής x

Τον κ. Παναγιώτη Παπανικόλα, Country Manager της VINCI Concessions, κυρίου μετόχου της παραχωρησιούχου εταιρείας, εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής κ. Σταύρος Σταυρής.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροτεραιότητα του Ομίλου ΟΤΕ η διαχείριση της ενέργειας για τη βιώσιμη ανάπτυξη
Επόμενο άρθροΒρέθηκαν τα νεότερα απολιθώματα του Homo erectus

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ