Αρχική Επιχειρείν Δύο χρυσές διακρίσεις για την ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ

Δύο χρυσές διακρίσεις για την ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ

0
ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Energy Mastering Awards
Διαφήμιση

Με 2 χρυσά βραβεία διακρίθηκε η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ στα Energy Mastering Awards 2019.

Πρόκειται για μια αναγνώριση που αναδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στην:

  • περιβαλλοντική βιωσιμότητα,
  • την ορθή διαχείριση ενέργειας και πόρων και
  • τη συνεχή βελτίωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Στην τελετή απονομής των Energy Mastering Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, η πρωτοποριακή Πλατφόρμα Διαχείρισης Ενέργειας και Απεικόνισης Κέντρων Κόστους της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ξεχώρισε μεταξύ πρακτικών και έργων που εφαρμόζουν:

  • τις αρχές της αειφορίας,
  • την ενεργειακή απόδοση και
  • εξοικονόμηση.

Συγκεκριμένα, η Πλατφόρμα απέσπασε το χρυσό βραβείο ως Energy Intelligence Software στην κατηγορία Energy Efficiency Innovations & Technologies, ενώ χρυσό βραβείο έλαβε επίσης και στην υποκατηγορία Βιομηχανία / Industry της κατηγορίας Energy Efficiency Improvement.

Αξιοποιώντας το ειδικό λογισμικό της Cosmote και εξοπλισμό της CISCO, η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ  εγκατέστησε την Πλατφόρμα Διαχείρισης Ενέργειας και Απεικόνισης Κέντρων Κόστους, με σκοπό αυτή να αποτελέσει εργαλείο για τη διαχείριση των γραμμών παραγωγής, καθώς και για την κατανομή της ενέργειας στα κέντρα κόστους της εταιρείας. Έως τώρα, η πλατφόρμα έχει αποφέρει σημαντικά οφέλη, οδηγώντας στην αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και τη μείωση του λειτουργικού κόστους της εταιρείας, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που προέρχονται από τη δραστηριοποίησή της.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Νικόλαος Χαΐτογλου, Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ: «Το έργο αυτό αποτελεί ένα εργαλείο που μας κρατά συνεπείς στον στόχο μας για διαρκή βελτίωση των ενεργειακών και περιβαλλοντικών μας επιδόσεων. Είναι μεγάλη μας τιμή που αναγνωρίζεται αυτή η προσπάθεια και ευελπιστούμε να αποτελέσουμε ένα από τα πιο φωτεινά παραδείγματα βιώσιμης επιχειρηματικότητας, πραγματοποιώντας ακόμα περισσότερες καινοτόμες πρακτικές στο μέλλον».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροστατεύουμε το περιβάλλον ανακυκλωνοντας τηγανέλαιο
Επόμενο άρθροΗ Ευρώπη στέλνει το δικό της τηλεσκόπιο στο διάστημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ