Αρχική Καινοτομία Τα καινοτόμα προϊόντα της Xiaomi στο TEDx University of Macedonia 2019

Τα καινοτόμα προϊόντα της Xiaomi στο TEDx University of Macedonia 2019

0
Xiaomi TEDx
Διαφήμιση

Η Info Quest, ο διανομέας της Xiaomi για Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο φετινό TEDx University of Macedonia, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στο Ίδρυμα Noesis στη Θεσσαλονίκη.

Η Xiaomi έχει την καινοτομία στον πυρήνα της στρατηγικής της. Ιδιαίτερα δημοφιλής για τα smartphones της, διαθέτει, επίσης, ένα πλούσιο οικοσύστημα έξυπνων συσκευών και μπαίνει δυναμικά σε νέες κατηγορίες και τις αλλάζει. Επαναπροσδιορίζει το πώς πρέπει να είναι τα προϊόντα καθημερινής χρήσης, φέρνοντας νέες δυνατότητες στα χέρια των πελατών της και δεσμεύεται να κάνει την καινοτομία προσιτή σε όλους.

Η φιλοσοφία αυτή είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το θέμα του φετινού TEDx University of Macedonia, το “Reboot”, που σημαίνει επανεκκίνηση με στόχο τη δημιουργία μιας καινούριας και πιο ενδιαφέρουσας πραγματικότητας.

Όσοι βρεθούν στο TEDx University of Macedonia, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά από τα έξυπνα προϊόντα και τις καινοτόμες λύσεις της Xiaomi για το σπίτι και τη μετακίνηση, που διακρίνονται, όχι μόνο για την τεχνολογική υπεροχή τους, αλλά και για τον κομψό μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους: Ηλεκτρικές σκούπες, λάμπες και έξυπνος φωτισμός, αφυγραντήρες και κάμερες ασφαλείας, αλλά και το αναδιπλούμενο ηλεκτρικό πατίνι Mi Electric Scooter Pro, που φορτίζει κατά το φρενάρισμα, καθώς και το ηλεκτρικό αυτόματο σκούτερ εξισορρόπησης Ninebot S, όλα έξυπνα, όλα διασυνδεδεμένα, με διαχείριση από μία εφαρμογή στο smartphone, ανανεώνουν τον τρόπο που γίνονται πολλές από τις καθημερινές λειτουργίες.

Τα έξυπνα προϊόντα της Xiaomi είναι διαθέσιμα στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, στο κατάστημα Mi Store και οnline στο www.mistore-greece.gr, στο ηλεκτρονικό κατάστημα you.gr και υποστηρίζονται με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies.

Διαφήμιση