Αρχική Περιβάλλον Ψαράς έπιασε καρχαριοειδές 400 κιλών στη Σκιάθο

Ψαράς έπιασε καρχαριοειδές 400 κιλών στη Σκιάθο

0
Ψαράς έπιασε καρχαριοειδές 400 κιλών στη Σκιάθο
Διαφήμιση

Στην σημερινή της εξόρμηση, μια μηχανότρατα μεταξύ Σκιάθου και Πλατανιά, έπιασε ένα τεράστιο καρχαριοειδές προκαλώντας έκπληξη σε όσους το αντίκρισαν.

Το taxydromos.gr αναφέρει ότι το μήκος του ξεπερνούσε τα 5 μέτρα και το βάρος τα 400 κιλά, σύμφωνα με την εκτίμηση του ιδιοκτήτη της σκιαθίτικης μηχανότρατας, ο οποίος το περιέγραψε πολύ παραστατικά.

Ο έμπειρος αλιέας, που βρίσκεται 40 και πλέον χρόνια στη θάλασσα, ανέφερε ότι το ψάρι πιάστηκε ζωντανό και η διάμετρος του κεφαλιού φτάνει τα 80 εκατοστά. Με γρήγορες, προσεκτικές κινήσεις, απελευθερώθηκε από τους έμπειρους αλιεργάτες και επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον.

Το καρχαριοειδές, που είναι ή αλεπού ή σαπουνάς ανασύρθηκε στην περιοχή μεταξύ Σκιάθου, Εύβοιας και Πηλίου, ανοιχτά του Πλατανιά και όπως εικάζεται βρισκόταν στη ρότα της μηχανότρατας και πιάστηκε στα δίχτυα βυθού.

Το συγκεκριμένο είδος δεν είναι εμπορεύσιμο στην αγορά και για αυτό τον λόγο καταβλήθηκε άμεσα συντονισμένη προσπάθεια, προκειμένου να επιστρέψει στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Δείτε την φωτογραφία

Ψαράς έπιασε καρχαριοειδές 400 κιλών στη Σκιάθο

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πολυτεχνείου
Επόμενο άρθροΛΑΡΚΟ: Εκτός ελέγχου η κατάσταση της επιχείρησης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ