Αρχική Περιβάλλον Πλατεία Αυδή: “Του κουτιού” από τα συνεργεία του Δήμου

Πλατεία Αυδή: “Του κουτιού” από τα συνεργεία του Δήμου

0
kathariotita
Διαφήμιση

Αυτή τη φορά, είχε την τιμητική της η Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο. Η ιδιαίτερη αυτή πλατεία, με τα υπέροχα κτίρια τριγύρω, είχε αρχίσει τελευταία να δείχνει σημάδια παρακμής και …πρόωρου γήρατος. Οπότε, το λίφτινγκ από τις έμπειρες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, ήταν ό,τι χρειαζόταν.

Τα συνεργεία αποκατέστησαν πλήρως τον ηλεκτροφωτισμό, με αλλαγή λαμπτήρων και επιδιορθώσεις στους ηλεκτρικούς πίνακες που τροφοδοτούν τις κολώνες της πλατείας.

Κλάδεψαν τα δέντρα και φρόντισαν την χαμηλή βλάστηση (θάμνους και φυτά). Διόρθωσαν τις φθορές στα παγκάκια, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση, τα οποία και έβαψαν όπως επίσης έκαναν και με τα παρτέρια.

Επίσης επιδιόρθωσαν τα επιδαπέδια καλαθάκια απορριμμάτων τα οποία είχαν μικροφθορές και κάποια τα αντικατέστησαν με καινούργια.


Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με την δράση της διεύθυνσης καθαριότητας: η πλατεία σκουπίστηκε, πλύθηκε, απολυμάνθηκε και παραδόθηκε στους θαμώνες της.

«Η πλατεία Αυδή, αλλιώς. Καθαρή, περιποιημένη και με φροντισμένο πράσινο. Έτσι όπως πρέπει να είναι, και γίνονται, όλες οι πλατείες μας» έγραψε στην ανάρτηση του στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Διαφήμιση