Αρχική Τουρισμός Ο EOT συνεχίζει δυναμικά την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό

Ο EOT συνεχίζει δυναμικά την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό

0
Akropoli

Ο ΕΟΤ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το δυναμικό πρόγραμμα ταξιδίων εξοικείωσης για δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες και opinion leaders της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, με στόχο την  τουριστική προβολή της Ελλάδας διεθνώς.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία από την Κεντρική υπηρεσία και τα 17 Γραφεία ΕΟΤ  εξωτερικού, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες, τους Δήμους αλλά και τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα, κινητοποιώντας πολλαπλάσια οφέλη στην τουριστική προώθηση και προβολή της χώρας, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σημειώνεται ότι, από την αρχή του έτους μέχρι και τον Οκτώβριο έχουν υλοποιηθεί περισσότερα από 100 ταξίδια εξοικείωσης, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται και μέσα στους χειμερινούς μήνες.

Παλάτι Μέγα Μαγιστρου Ρόδος

 Αναλυτικότερα για τον Νοέμβριο:
  • Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (13-18/11/2019) στην Αθήνα με τη συμμετοχή του εκδότη και συντάκτριας/φωτογράφου του  FrontRowSociety.net , με στόχο τη συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού για τον εμπλουτισμό των ρεπορτάζ για την πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή. Το FrontRowSociety είναι ηλεκτρονική  πλατφόρμα που δραστηριοποιείται διεθνώς με στόχο την συγγραφή αυθεντικών ιστοριών για ξεχωριστούς προορισμούς, πολυτελή ξενοδοχεία, βραβευμένα εστιατόρια, γαστρονομία και αυτοκίνηση.
  • Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γαλλίας, οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (12-29/11/2019),για δύο μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της Arte,με σκοπό να πραγματοποιήσουν γυρίσματα για την εκπομπή Invitation au Voyage.  Οι κύριες θεματικές αφορούν στην Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Ελλάδα του Σοφοκλή, τη Ρόδο ως μεσαιωνικό προπύργιο των Ιπποτών και τα Δωδεκάνησα εστιάζοντας στην ιταλική τους ατμόσφαιρα. Τα γυρίσματα της εκπομπής γίνονται στους Δελφούς, την Αθήνα, τη Ρόδο, τη Λέρο, τη Θεσσαλονίκη, το Δίον και τη Βεργίνα.
  • Τέλος, η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας διοργάνωσε δύο ταξίδια εξοικείωσης για την προώθηση του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος σε παράγοντες της τουριστικής αγοράς.

Συγκεκριμένα επτά Ελβετοί και άλλοι επτά Αυστριακοί τουριστικοί πράκτορες θα επισκεφθούν διαδοχικά  την Αθήνα  (26-29/11/2019 και 30/11/2019 έως 3/12/2019),  με σκοπό την γνωριμία και την ανάδειξη της πόλης ως προορισμό city break, στις αγορές Αυστρίας και Ελβετίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here