Αρχική Περιβάλλον Δήμος Αθηναίων: Καθαρισμός της πλατείας Φειδά στη Λαμπρινή

Δήμος Αθηναίων: Καθαρισμός της πλατείας Φειδά στη Λαμπρινή

0
ΦΕΙΔΑ4
Διαφήμιση

Οι συντονισμένες παρεμβάσεις του Δήμου Αθηναίων σε σημεία της πόλης που συγκεντρώνουν καθημερινά εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά, παράλληλα με το τακτικό πρόγραμμα των υπηρεσιών καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

Αυτή τη φορά σειρά είχε η πλατεία Φειδά στη Λαμπρινή (5η Δημοτική Κοινότητα), όπου πραγματοποιήθηκαν δράσεις καθαριότητας και αποκατάστασης.

Τα έργα

ΦΕΙΔΑ2

Ειδικά συνεργεία καθάρισαν τις κολώνες από αφίσες και τις έβαψαν, κούρεψαν και περιποιήθηκαν το πράσινο, φύτεψαν, κλάδεψαν δέντρα, άλλαξαν τις χαλασμένες λάμπες κι έπλυναν την πλατεία με ειδικό απολυμαντικό υγρό ώστε να την παραδώσουν περιποιημένη, πιο φωτισμένη και πιο φιλική στους δημότες.

«Η διαδρομή για μία καθαρή Αθήνα από γωνιά σε γωνιά της, συνεχίζεται. Πέμπτη πρωί στην πλατεία Φειδά. Για να την καθαρίσουμε, να περιποιηθούμε το πράσινο και να επανέλθει στην κατάσταση που της πρέπει. Να είναι ο περίπατος που θέλουν οι κάτοικοι και οι περαστικοί» αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Διαφήμιση