Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Τέλος τα προϊόντα από αληθινές γούνες ζώων στην Αμερική

Τέλος τα προϊόντα από αληθινές γούνες ζώων στην Αμερική

0
Γούνες
Διαφήμιση

Η γνωστή εταιρία ρούχων Macy’s και η θυγατρική της Bloomingdale’s, ανακοίνωσαν την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου ότι θα σταματήσουν την πώληση αληθινής γούνας.

Αυτό θα γίνει από τις αρχές του 2021, υποχωρώντας σε ένα ολοένα και πιο πιεστικό αίτημα των οργανώσεων προστασίας των ζώων, ενώ διαδηλώσεις για την προστασία των ζώων πραγματοποιούνται σε όλο τον πλανήτη.

«Παρακολουθούμε στενά τις τάσεις των καταναλωτών και των εταιρειών, ακούμε τους πελάτες μας και αναζητούμε εναλλακτικές στη γούνα», δήλωσε ο Τζεφ Τζενέτ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Macy’s Inc.

Nαι στην ψεύτικη γούνα

Γούνα

«Ακούσαμε τους συναδέλφους μας. Οι μάρκες της Macy’s ήδη δεν χρησιμοποιούν γούνα, οπότε το φυσικό επόμενο βήμα είναι να επεκταθεί η πρακτική αυτή σε όλη την εταιρεία», πρόσθεσε.

Η εταιρεία τονίζει ότι οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να ανησυχούν, καθώς η εταιρεία θα συνεχίσει να «προσφέρει εναλλακτικές με ψεύτικες γούνες υψηλής ποιότητας».

Οχι στη γούνα από την Prada

Ολοένα και περισσότερα μεγάλα ονόματα στον χώρο της ένδυσης αποφασίζουν να σταματήσουν να πωλούν πραγματική γούνα, ακολουθώντας το παράδειγμα του ιταλικού οίκου μόδας Prada, ο οποίος ανακοίνωσε τον Μάιο ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει αληθινή γούνα στις κολεξιόν του.

Διαφήμιση