Αρχική Άσκηση ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστοί οι δρόμοι σε Αθήνα-Πειραιά-Ελευσίνα-Μέγαρα λόγω αγώνων δρόμου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστοί οι δρόμοι σε Αθήνα-Πειραιά-Ελευσίνα-Μέγαρα λόγω αγώνων δρόμου

0
ATHENS
Διαφήμιση

Δύσκολη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για τους οδηγούς που επιθυμούν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας, στον Πειραιά, στην Ελευσίνα και στα Μέγαρα, καθότι από τις 8.00 το πρωί ισχύουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής αγώνων δρόμου.

Στα Χνάρια του Παυσανία

αγώνας, μαραθώνιος, αθλητής

Στην Ελευσίνα και στα Μέγαρα λόγω του αγώνα δρόμου «19ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος “Στα Χνάρια του Παυσανία”» σήμερα Κυριακή 13/10/2019 και κατά τις ώρες 08.30-11.30, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις εξής οδούς:

  • Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της από τον οικοδομικό αριθμό 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας – οικοδομικός αριθμός 168) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου , στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (οικοδομικός αριθμός 168) έως τη χ/θ 41,500 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αθήνα “Ελεύθερη”

αγώνας, μαραθώνιος, αθλητής

Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 8 το πρωί, και στους δήμους Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Αθηναίων και Καισαριανής, λόγω του αγώνα δρόμου «Αθήνα Ελεύθερη». Η εκκίνηση θα δοθεί στο Στρατόπεδο Χαϊδαρίου και ο τερματισμός θα γίνει στο Σκοπευτήριο Καισαριανής.

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 8:00 έως τις 12:00, κατά μήκος της διαδρομής:

Επιπλέον, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση από τις 06:00 έως τις 13:00 στον δήμο Καισαριανής στους εξής δρόμους:

  • Πανιωνίου, στα τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως και της οδού Πέλοπος.
  • Εθνικής Αντίστασης , στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λυδίας και Αναξαγόρα,
  • Πέλοπος, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πανιωνίου και Ξυπέτης.

Δρόμος Υγείας στον Πειραιά

agonas dromou

Λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «33ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας» σε οδικό δίκτυο του Δήμου Πειραιά με την επωνυμία, από τις 9:00 το πρωί, ισχύει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής:

Πλατεία Αλεξάνδρας – Παπαναστασίου – Β. Γεωργίου (αναστροφή) – Πλατεία Κανάρη – συνέχεια είσοδος Μαρίνα ΟΛΠ – συνέχεια έξοδος Φρεαττύδος – Ακτή Θεμιστοκλέους – Γεωργίου Θεοτόκη – Ιακώβου Ράλλη – Μαρίας Χατζηκυριάκου – Πύλη Ε12 ΟΛΠ.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Τροχαίας, παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΙαπωνία: Ο ισχυρότερος τυφώνας από το 1958 – 11 νεκροί
Επόμενο άρθροΗχηρό “όχι” στα δασικά αυθαίρετα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ