Αρχική Τεχνολογία Παίρνει «σάρκα και οστά» το Energean Power FPSO

Παίρνει «σάρκα και οστά» το Energean Power FPSO

0
Energean

Η πρώτη πλωτή μονάδα Παραγωγής, Αποθήκευσης και Εκφόρτωσης (Floating Production Storage and Offloading – FPSO) υδρογονανθράκων που θα εγκατασταθεί στην Ανατολική Μεσόγειο «χτίζεται» στην Κίνα υπό την ονομασία  “Energean Power”

DCIM100MEDIADJI 0062.JPG
Το κύτος του Energean Power FPSO στα ναυπηγεία της COSCO στο Ζουσάν (Κίνα)

Ειδικότερα, η Energean γνωστοποιεί ότι το κύτος του σκάφους μετακινήθηκε από τον ντόκο στο αγκυροβόλιο των ναυπηγείων της COSCO στο Ζουσάν της Κίνας, περίπου 10 μήνες μετά την έναρξη της κατασκευής του.

Το Energean Power θα παραμείνει στο Ζουσάν για προγραμματισμένες εργασίες και προς το τέλος του έτους θα αναχωρήσει για το ναυπηγείο Admiralty της Sembcorp Marine στη Σιγκαπούρη, προκειμένου να τοποθετηθούν τα έξαλα (topsides), η κατασκευή των οποίων επίσης χαρακτηρίζεται από σημαντική πρόοδο. To project προχωρεί με βάση τον προγραμματισμό της Energean για έναρξη παραγωγής φυσικού αερίου από το θαλάσσιο κοίτασμα Καρίς στο Ισραήλ στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνοδεύεται από μία σημαντική επίδοση στον τομέα της Υγείας, της Ασφάλειας και του Περιβάλλοντος, καθώς στη διάρκεια της κατασκευής που εξελίσσεται υπό την διαχείριση της TechnipFMC, συμπληρώθηκαν τρία εκατομμύρια εργατοώρες χωρίς εργατικό ατύχημα (Lost Time Injury).

Energean Power, έξαλα (1)
Τα έξαλα του Energean Power FPSO στα ναυπηγεία Admiralty της Sembcorp Marine (Σιγκαπούρη)

ΙΝFO:Στον ιστότοπo www.energean.com και στους λογαριασμούς social media που διατηρεί είναι διαθέσιμο ένα time lapse video που παρουσιάζει την πορεία της κατασκευής και τη μετακίνηση του Energean Power σε 90 δευτερόλεπτα.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here