Αρχική Ευζωία «Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση – Fulbright Alumni Art Series»

«Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση – Fulbright Alumni Art Series»

0
texni
Διαφήμιση

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ στην προσπάθεια να διευρύνει τη συνεργασία του με ιδρύματα και φορείς του πολιτισμού στην Ελλάδα, στηρίζει την πρωτοβουλία «Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση», με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των υποτροφιών του Ιδρύματος Fulbright.

Το Ίδρυμα Fulbright, σε συνεργασία με το i-D PROJECTARTσας προσκαλεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, 12:00-19:00, στα εγκαίνια της  έκθεσης Fulbright POLYMORPHIA για να στηρίξουμε το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος.

To «Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση – Fulbright Alumni Art Series» είναι ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος Fulbright, στο πλαίσιο του οποίου εικαστικοί καλλιτέχνες υπότροφοι προσφέρουν έργα τους για την ενίσχυση των υποτροφιών του Ιδρύματος. Μέσω του προγράμματος, οι καλλιτέχνες ανταποδίδουν την ευκαιρία που τους δόθηκε συμβάλλοντας με τα έργα τους στη χρηματοδότηση των υποτροφιών Fulbright.

Συμμετέχουν: Εριέτα Αττάλη, Κώστας Βαρώτσος, Νικόλας Βεντουράκης, Αντώνης Βολανάκης, Γιώργης Γερόλυμπος, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Σώτος Ζαχαριάδης, Αντώνης Θεοδωρίδης, Πυγμαλίων Καρατζάς, Νταϊάν Κατσιαφίκα, Ηλίας Καφούρος, Ζωή Κεραμέα, Απόστολος Κιλεσσόπουλος, Πελαγία Κυριαζή, Σία Κυριακάκος, Μαρία Λετσίου, Ιωάννης Μιχαλού(δη)ς, Ελένη Μυλωνά, Σοφία Ντώνα, Ζάφος Ξαγοράρης, Ντόρα Οικονόμου, Δημήτρης Παπαϊωάννου + Μαριλένα Σταφυλίδου, Λάμπρος Παπανικολάτος, Βαγγέλης Πλοιαρίδης, Λουκίας Ρίτσαρντς, Φώτης Σαγώνας, Άλεξ Σιμόπουλος, Γιώργος Ταξίδης, Γιώργος Τζινούδης, Αγγελική Χάϊδω Τσόλη, Φώτης Φλεβοτόμος, Λεωνίδας Χαλεπάς,  Έφη Χαλικοπούλου, Τιτίνα Χαλματζή, Kristina Williamson.

Η έκθεση Fulbright POLYMORPHIA, με έργα που γενναιόδωρα πρόσφεραν οι καλλιτέχνες υπότροφοι Fulbright, στοχεύει να αναδείξει την πολυμορφία της έκφρασης που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη εικαστική σκηνή και τις τέχνες γενικότερα, ένα στοιχείο που υποστηρίζεται σταθερά από το πρόγραμμα υποτροφιών Fulbright.

Πληροφορίες:

  • Επιμέλεια: Ευγενία Αλεξάκη
  • Εγκαίνια: Σάββατο 2 Νοεμβρίου 12:00 – 19:00
  • Διεύθυνση: i-D PROJECTART, Κανάρη 12 & Σέκερη (2ος όροφος), Κολωνάκι – Αθήνα
  • Διάρκεια: 2 Νοεμβρίου – 7 Δεκεμβρίου 2019
Διαφήμιση