Αρχική Διατροφή - Προτάσεις ART4MORE 2019: Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας

ART4MORE 2019: Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας

0
art
Διαφήμιση

Το 12ο Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας ART4MORE 2019 με θεματική “No Story Untold” θα πραγματοποιηθεί από την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» στις 11-13 Οκτωβρίου 2019 στο Trii Art Hub, Δράκου 9, Κουκάκι (Μετρό Συγγρού-Φιξ).

Το ART4MORE 2019 λειτουργεί με την παρότρυνση της αποκάλυψης. Μέσα από προσωπικές αφηγήσεις, σύντομες παρουσιάσεις και παραστάσεις, εκθέσεις και εργαστήρια, όσοι συμμετέχουν στο φεστιβάλ κάνουν ένα βήμα μπροστά. Εκθέτουν και εκτίθενται. Με αυτόν τον τρόπο καθιστούν τους εαυτούς τους ευάλωτους στο στίγμα, για να το καταρρίψουν.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να σπάσει την μυστικότητα που συνοδεύει τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας, τις καταστάσεις που βιώνονται διακρίσεις ή μια πτυχή της ταυτότητάς μας. Η διαφορετικότητα, το τραύμα, οποιοδήποτε ρήγμα στη συνοχή της ζωής μας, έχει θέση εδώ, έχει πολλές μορφές και θα θέλαμε να τις συμπεριλάβουμε όλες.

art

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, μουσικοί, εισηγητές και επιστήμονες αποκαλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για να προωθήσουν την έμπνευση και την καινοτομία – και να προκαλέσουν συζητήσεις που έχουν σημασία. Τρεις ημέρες γεμάτες με λαμπρούς ομιλητές, παρουσιάσεις και παραστάσεις, εκθέσεις, εργαστήρια, μουσική.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και εδώ το teaser video του ART4MORE 2019.

Πληροφορίες:

  • Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, 12.00 – 22.00
  • Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, 19.00
  • Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ Αθήνα Ελεύθερη: Επέτειος 75 χρόνων
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκές επιχορηγήσεις σε 37 ερευνητικές ομάδες με συμμετοχή και από την Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ