Αρχική Περιβάλλον Η Amadeus Hellas καθαρίζει την παραλία Αλίμου

Η Amadeus Hellas καθαρίζει την παραλία Αλίμου

0
Amadeus cleanup 2
Διαφήμιση

Σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Λουτρών Αλίμου προχώρησε η ομάδα της Amadeus Hellas, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου και της HELMEPA (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ), στο πλαίσιο του Amadeus Volunteer Day την περασμένη εβδομάδα, στηρίζοντας τον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2019 που διοργανώνει στην Ελλάδα η HELMEPA από τις 14 Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Η δράση αυτή, στην οποία συμμετείχαν περίπου 30 εργαζόμενοι από την ομάδα της Amadeus Hellas, πραγματοποιήθηκε υπό την ομπρέλα της καμπάνιας Green is the New Blue, μιας πρωτοβουλίας που έχει ξεκινήσει η εταιρεία στα γραφεία της σε όλο τον κόσμο με σκοπό να ευαισθητοποιήσει περισσότερο τους χιλιάδες εργαζομένους της πάνω σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και να προωθήσει ένα πιο πράσινο μέλλον για όλους.

Amadeus cleanup 1

Παράλληλα η καμπάνια έχει στόχο να ενισχύσει την δέσμευση της εταιρείας προς τους στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και να κάνει τους εργαζόμενους να αισθανθούν μέρος μια μεγαλύτερης προσπάθειας για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα, που βασίζεται στις αρχές της εταιρείας.

Κατά τη δράση οι εργαζόμενοι συγκέντρωσαν περισσότερα από 240 κιλά απορριμμάτων. Εκτός από τον συμβολικό χαρακτήρα των καθαρισμών και την περαιτέρω ευαισθητοποίηση της ομάδας των εργαζομένων της Amadeus, οι εθελοντές κατέγραψαν τα απορρίμματα που συγκέντρωσαν σε ειδικά Δελτία Καταγραφής, σε μια προσπάθεια που θα συμβάλλει στην επιστημονική καταγραφή και παρακολούθηση της ρύπανσης στις ελληνικές θάλασσες και ακτές.

Ο Παγκόσμιος Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτών, αποτελεί πρωτοβουλία του Ocean Conservatory και είναι το μεγαλύτερο γεγονός του είδους του στον κόσμο. Στην Ελλάδα διοργανώνεται και συντονίζεται εδώ και 29 χρόνια από την HELMEPA και από την αρχή της η δράση έχει προσελκύσει περισσότερους από 13 εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 100.000 τόνοι απορριμμάτων σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με την Amadeus:

Τα ταξίδια τροφοδοτούν την εξέλιξη. Η Amadeus τροφοδοτεί τα ταξίδια. Οι λύσεις της Amadeus συνδέουν τους πελάτες με τα ταξίδια που επιθυμούν μέσω ταξιδιωτικών γραφείων, μηχανών αναζήτησης, tour operators, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και σιδηρόδρομους.

Αναπτύσσουμε την τεχνολογία μας σε συνεργασία με την ταξιδιωτική βιομηχανία για περισσότερα από 30 χρόνια. Συνδυάζουμε τη βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ταξιδεύουν οι άνθρωποι με την ικανότητα να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε τα πιο περίπλοκα, αξιόπιστα και κριτικά συστήματα που χρειάζονται οι πελάτες μας. Συμβάλλουμε στη σύνδεση πάνω από 1,6 δις ανθρώπων το χρόνο με τοπικούς παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε πάνω από 190 χώρες.

Είμαστε μια εταιρεία με 16.000 υπαλλήλους και 70 γραφεία σε όλο τον κόσμο, με παγκόσμια φιλοσοφία και τοπική παρουσία όπου το χρειάζονται οι πελάτες μας.

Ο σκοπός μας είναι να μεταμορφώσουμε το μέλλον της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Κυνηγάμε με πάθος την καλύτερη τεχνολογία που θα κάνει τα ταξίδια καλύτερα.

Η Amadeus είναι εισηγμένη στο Ισπανικό Χρηματιστήριο και συναλλάσσεται κάτω από το σύμβολο “AMS.MC”, ενώ πραγματοποιεί επίσης συναλλαγές και στους IBEX 35.

Κάντε like στη σελίδα της Amadeus στο Facebook: https://www.facebook.com/amadeushellas?fref=ts

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Amadeus παρακαλώ επισκεφθείτε το www.amadeus.com.

Ακολουθήστε την εταιρεία σε:

Για περισσότερες πληροφορίες

Amadeus Hellas, Βίκυ Μπαρδάκου, τηλ: 210 9303000 – e-mail: vicky.bardakou@amadeus.com

Action Hellas, Αγγελική Κιοφίρη, τηλ: 210 7240160 – e-mail: angela.k@actionprgroup.com

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟ Όμιλος ΕΛΠΕ πρωτοστατεί στην ενεργειακή μετάβαση
Επόμενο άρθροΦωτιά στην Καλιφόρνια -Εκκενώνονται πόλεις του Σαν Φρανσίσκο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ