Αρχική Καταστροφές Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η κοινότητα Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η κοινότητα Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη

0
eykarpia1
Διαφήμιση

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσεται η Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας, του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μετά από απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιάς.

Η νεροποντή που έπληξε τις περιοχές της Νικόπολης και των Ανθοκήπων Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά, δημιούργησε τεράστια προβλήματα σε υποδομές και νοικοκυριά.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για 6 μήνες.

Οι ευθύνες

eukarpia2“Η κατάσταση αυτή έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Υπουργείο Υποδομών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, διότι δεν προχώρησε από το 2014 την διατεθείσα πίστωση 900.000€ για «καθαρισμό φρεατίων και κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Δυτικής περιοχής αρμοδιότητας ΕΥΔΕ ΥΑΕΛΜΠΘ» και το έργο «Κατασκευή Δικτύου Όμβριων Περιοχής Νικόπολης» υποστηρίζει ο Στράτος Σιμόπουλος, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

Παράλληλα δηλώνει σίγουρος ότι η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσουν όσα έργα είναι ώριμα, διαθέτοντας τις κατάλληλες πιστώσεις, ενώ θα φροντίσουν να ολοκληρωθούν γρήγορα οι μελέτες και για τα υπόλοιπα αντιπλημμυρικά έργα της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ώστε να δημοπρατηθούν και αυτά άμεσα.

 

Διαφήμιση