Αρχική Περιβάλλον Ρεκόρ: Έπιασαν γατόψαρο μήκους 2 μέτρων και 63 κιλών

Ρεκόρ: Έπιασαν γατόψαρο μήκους 2 μέτρων και 63 κιλών

0
Έπιασαν γατόψαρο μήκους 2 μέτρων και 63 κιλών
Διαφήμιση

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τρεις φίλοι που πήγαν για ψάρεμα στη λίμνη Σνιγιέζνιτσα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Όπως αναφέρεται στο τοπικό site Sarajevo Times, ο Τζέναν Σαραϊλιτς από το Λούκαβατς, μαζί με δύο φίλους του, έφεραν στην επιφάνεια ένα γατόψαρο μήκους 2 μέτρων και 6 εκατοστών και βάρους 63 κιλών, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι αυτό που βλέπουν είναι αληθινό.

Ο κ. Σαραϊλιτς δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η προσπάθεια για να το πιάσουν ήταν πολύ έντονη και απαιτητική, διότι το ψάρι αντιστεκόταν. Τελικά, όμως, κατάφεραν να το βγάλουν στην επιφάνεια.

Αρχικά, ο Τζέναν προσπαθούσε – για μισή ώρα – μόνος του να οδηγήσει το ψάρι στην επιφάνεια της λίμνης και, αφού είδε πως αυτό δεν ήταν εφικτό, κάλεσε δύο φίλους του να τον βοηθήσουν. Η περιέργειά του για το τι μπορεί να είναι κάτω από το νερό, που να έχει τόση δύναμη ώστε να αντιστέκεται για μισή ώρα και να μην παραδίδεται, ήταν ιδιαίτερα έντονη, δήλωσε ο νεαρός ψαράς σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι φίλοι του, Σεμίρ Μουμίνοβιτς και Ιμπραήμ Σαραϊλιτς, έσπευσαν να τον βοηθήσουν, γεγονός που είχε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μήκους δύο μέτρων ψάρι βγήκε στην επιφάνεια και οι τρεις φίλοι αποφάσισαν – σύμφωνα με την εφημερίδα Azaz – να το αφήσουν πάλι ελεύθερο, να κολυμπά στα νερά της λίμνης, διότι ήταν μαχητής και πάλεψε για την ελευθερία του.

Διαφήμιση