Αρχική Ειδήσεις Μύκονος: Αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος προορισμός για ομοφυλόφιλους

Μύκονος: Αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος προορισμός για ομοφυλόφιλους

0
Μύκονος
Διαφήμιση

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία καλύτερου «LGBTQ+ προορισμού» για τη Μύκονο “Star LGBTQ+ Destination” και το δεύτερο βραβείο (runner-up) ως καλύτερος προορισμός οικογενειακών διακοπών “Star Family Holidays Destination” συνολικά για την Ελλάδα, απέσπασε η χώρα μας στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην ετήσια εκδήλωση βραβείων του δημοφιλούς τουριστικού περιοδικού Travel Bulletin.

Οι νέες διακρίσεις της Ελλάδας καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, την ισχυρή δυναμική της Ελλάδας τόσο στον τουρισμό πολυτελείας όσο και στον οικογενειακό τουρισμό αλλά και την επιτυχημένη στρατηγική επικοινωνίας, που εφαρμόζει παγκοσμίως ο ΕΟΤ, με στόχο την αύξηση αλλά και την βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τουριστικού ρεύματος προς την χώρας μας 365 ημέρες το χρόνο.

Ανταγωνιστής της Ελλάδας για την πρωτιά, που τελικά απέσπασε η Μύκονος, στην κατηγορία “Star LGBTQ+ Destination”, ήταν τα Gran Canaria της Ισπανίας, ενώ εκτός βραβείων έμειναν προορισμοί που υλοποιούν μεγάλες καμπάνιες για τον LGBTQ+ τουρισμό (Ισραήλ, Μάλτα, Μαϊάμι, Μεξικό), στοχεύοντας στο υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων αυτό κοινό.

Mikonos Star Awards

Στην κατηγορία “Star Family Holidays Destination” η Ελλάδα είχε πάρει την πρωτιά ήδη από  το 2018. Για το 2019  νικήτρια αναδείχθηκε η Ισπανία και η χώρα μας διακρίθηκε με  το δεύτερο βραβείο. Εκτός βραβεύσεων έμειναν οι συνυποψήφιοι προορισμοί: Μαγιόρκα, Τουρκία, Κύπρος και Φλόριντα.

Υπενθυμίζετε τέλος, ότι τον περασμένο Μάρτιο επίσης στο Λονδίνο, η Ελλάδα αναδείχθηκε, στον καταξιωμένο διεθνή θεσμό για τον θαλάσσιο τουρισμό Wave Awards, ως ο «καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως» – «Best Destination (Port or Country)», λαμβάνοντας το 1ο  βραβείο 

Στην ίδια διοργάνωση η  χώρα μας, διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά και στα βραβεία κοινού, ως 2ος πιο αγαπημένος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως- «Favourite Cruise Destination». Η χώρα μας ήταν η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα στην τριάδα, με τη σειρά κατάταξης να διαμορφώνεται ως ακολούθως: Barbados, Greece, Jamaica 

Mikonos LGBT

Τη φαντασμαγορική τελετή απονομής των βραβείων, παρουσίασε η δημοφιλής συγγραφέας και stand-up comedian Jo Caulfield και ακολούθησε show με καλλιτέχνες από θεατρικές παραγωγές/μιούζικαλ του West End.

Τα δύο νέα βραβεία για την χώρα μας, παρέλαβε η Προϊσταμένη Γραφείου  ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας & Ιρλανδίας, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Σχετικά με τα βραβεία

Mikonos Winners of the night

Τα βραβεία «TRAVEL BULLETIN STAR AWARDS 2019», διοργανώνονται επί είκοσι τρία (23) συνεχόμενα έτη και αποτελούν μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για επαγγελματίες του τουρισμού στο Ην. Βασίλειο, αναγνωρίζοντας την αριστεία σε τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίως. Το περιοδικό Travel Bulletin (με περίπου 7.500 αναγνώστες – επαγγελματίες του τουρισμού)  αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα επαγγελματικά περιοδικά για στελέχη του τουρισμού στη χώρα. 

Στα βραβεία “TRAVEL BULLETIN STAR AWARDS 2019”,  ψηφίζουν μόνον επαγγελματίες του τουρισμού (Τ.Ο.’s, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες κρουαζιέρας, κλπ.)

Τα Wave Awards απονέμονται κάθε χρόνο σε ειδική τελετή στο Λονδίνο κατόπιν ψηφοφορίας επαγγελματιών και εξειδικευμένων συντακτών στον θαλάσσιο τουρισμό.  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤέλος Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι αυξημένες συντάξεις χηρείας
Επόμενο άρθροΠρος πώληση το 30% του “Ελ. Βενιζέλος”