Αρχική Ειδήσεις ΕΟΤ Ρουμανίας: Press trip στη Σαμοθράκη

ΕΟΤ Ρουμανίας: Press trip στη Σαμοθράκη

0
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
Διαφήμιση

Ταξίδι στη Σαμοθράκη πραγματοποίησαν δημοσιογράφοι από τα κορυφαία ρουμανικά περιοδικά «National Geographic Traveler» και «Auto-Motor Sport» από τις 13 έως τις 21 Σεπτεμβρίου. Το ταξίδι διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας με την υποστήριξη της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, του Δήμου Σαμοθράκης και του Συλλόγου Επαγγελματιών του νησιού.

Εργασία και χαρά

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, συνοδευόμενοι από τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ρουμανίας, Γιώργο Σταφυλάκη, περιηγήθηκαν σε όλο το νησί και συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή τους δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το σπάνιο φυσικό περιβάλλον, τη μοναδική γαστρονομία με τα τοπικά προϊόντα, τη μαγεία του αρχαιολογικού χώρου της Παλαιόπολης και γενικότερα τον πλούτο των εμπειριών που η Σαμοθράκη προσφέρει στους επισκέπτες της.

Ποιοτικές εκδόσεις

Το έντυπο και διαδικτυακό περιοδικό «National Geographic Traveler», με αναγνωσιμότητα μεγαλύτερη των 70.000 ατόμων, αποτελεί την ποιοτικότερη ταξιδιωτική έκδοση στη Ρουμανία, ενώ έχει και σημαντική απήχηση στους επαγγελματίες του τουρισμού. Οι αναγνώστες του προέρχονται από το ανώτερο μορφωτικό επίπεδο και ταξιδεύουν περισσότερες φορές και για περισσότερες ημέρες από το μέσο όρο σε κάθε προορισμό που επισκέπτονται.

Το «Auto Motor Sport», με αναγνωσιμότητα 130.000 ατόμων, απευθύνεται στους λάτρεις του αυτοκινήτου και είναι κατάλληλο για την προβολή της Σαμοθράκης στο κοινό που ταξιδεύει οδικώς, το οποίο αποτελεί και τη μεγάλη πλειοψηφία των Ρουμάνων επισκεπτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here