Αρχική Τουρισμός Κινεζική παραγωγή στην “μάχη” προβολής της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές

Κινεζική παραγωγή στην “μάχη” προβολής της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές

0
ΕΟΤ Κινέζα
Διαφήμιση

Η δημοφιλής Κινέζα ηθοποιός, τραγουδίστρια και influencer Dilraba Dilmurat, βρέθηκε στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες. Για τα γυρίσματα Κινεζικής παραγωγής στην “μάχη” προβολής της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές. Και συγκεκριμένα για τα γυρίσματα του δημοφιλούς ταξιδιωτικού show “Slow life: Feel the world”.

Στόχος, η προσέλκυση στην Ελλάδα της διεθνούς βιομηχανίας θεάματος

H Dilraba Dilmurat ήταν προσκεκλημένη από το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής πολιτικής για υλοποίηση δράσεων.
Στόχος είναι η προσέλκυση στην Ελλάδα της διεθνούς βιομηχανίας θεάματος για την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας στο εξωτερικό με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η πολυμελής αποστολή 50 ατόμων, του δημοφιλούς ταξιδιωτικού show πραγματοποίησε γυρίσματα στην Κεφαλλονιά και την Σαντορίνη.
Πρόκειται για την παραγωγή δυο επεισοδίων της δεύτερης σεζόν της εκπομπής.

Τα επεισόδια θα μεταδοθούν εντός του 2019 στην ψηφιακή βίντεο-πλατφόρμα IQIYI και από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης WEIBO.

Ο ΕΟΤ μέσω του Γραφείου του στην Κίνα, έδρασε υποστηρικτικά με τους τοπικούς φορείς και τις αρμόδιες αρχές για την έκδοση visa. Και πρόσφερε τέσσερα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Πεκίνο – Αθήνα.

Την φιλοξενία των μελών της αποστολής υποστήριξαν οι τοπικοί φορείς και ιδιωτικές ελληνικές επιχειρήσεις.

ΕΟΤ

Η εκπομπή “Slow life: Feel the world”

Η εκπομπή “Slow life: Feel the world”, κατατάσσεται στην κατηγορία Celebrity Travel Reality Show. Μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 2018 (season 1) από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης SINA WEIBO.
Και απέσπασε πάνω από 400 εκατομμύρια προβολές (video views) και πάνω από 1,5 δις. topic views (# hashtag).
Η εκπομπή ακολουθεί δημοφιλείς επώνυμους καλλιτέχνες και influencers σε προορισμούς που οι ίδιοι επιλέγουν και απευθύνεται σε κοινό υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου.

Dilraba Dilmurat: Πάνω από 63 εκατ. followers στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης WEIBO

Η Dilraba Dilmurat, την οποία ακολουθούν πάνω από 63 εκατ. followers στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης WEIBO.
Έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια στην Κίνα (Most Popular New Actress at the 2015 National Drama Awards, Best New Artist Award of the 2016 China-UK Film Festival, Best Supporting Actress at The 23rd Shanghai TV festival “Magnolia Award” κ.α.) ενώ παράλληλα συνεργάζεται διαφημιστικά με διεθνείς φίρμες όπως η L’Oreal Paris, P&G και Mikimoto.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here