Αρχική Επιχειρείν Η Hasbro εγκαταλείπει τις πλαστικές συσκευασίες στα παιχνίδια της

Η Hasbro εγκαταλείπει τις πλαστικές συσκευασίες στα παιχνίδια της

0
Hasbro Monopoly
Διαφήμιση

Το παιχνίδι της προστασίας του περιβάλλοντος αποφάσισε να παίξει και η Hasbro. Ο κολοσσός των επιτραπέζιων παιχνιδιών, δεσμεύτηκε ότι θα απαλλαγεί από όλες τις πλαστικές συσκευασίες μέχρι το 2022.

Ξεχάστε οπότε τα προστατευτικά πλαστικά και τα λαστιχάκια και απολαύστε τη Μονόπολη και το Scrabble σας χωρίς… τύψεις.

Ανακύκλωση

Hasbro

Το προϊόν καθεαυτό βέβαια δεν πρόκειται να αλλάξει μια και τα σπίτια και τα ξενοδοχεία της Μονόπολης θα παραμείνουν πλαστικά, όπως πλαστικές θα παραμείνουν και οι μπάρμπι, τα μικρά πόνυ ή όποιο άλλο παιχνίδι εμπορεύεται η Hasbro.

Ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ανακυκλώσουν τα παιχνίδια τους στέλνοντάς τα στην ίδια μέσω ταχυδρομείου.

«Η απαλλαγή από το πλαστικό στις συσκευασίες μας είναι η πιο πρόσφατη επιτυχία μας στην μακρόχρονη προσπάθειά μας για να εξασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για την εταιρεία μας αλλά και για τον πλανήτη», επισημαίνει ο Brian Goldner, πρόεδρος και διευθυντής της Hasbro.

«Διαθέτουμε μια έμπειρη και λειτουργική ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί την πολυπλοκότητα αυτής της δέσμευσης και θα προσπαθήσουμε να εμπλέξουμε ενεργά τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, καθώς συνεχίζουμε να καινοτομούμε και θέλουμε να θεωρούμαστε πρωτοπόροι σε θέματα αειφορίας».

Μία πολύπλοκη επιχείρηση

Hasbro at Comic Con International
«Ο επαναπροσδιορισμός και ο επανασχεδιασμός της συσκευασίας στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας μας είναι μια πολύπλοκη επιχείρηση, αλλά πιστεύουμε ότι είναι σημαντική και οι ομάδες μας είναι έτοιμες για την πρόκληση αυτή», συμπληρώνει ο John Frascotti, Σύμβουλος της Hasbro. «Γνωρίζουμε ότι οι καταναλωτές μοιράζονται τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος και θέλουμε οι οικογένειες να αισθάνονται καλά γνωρίζοντας ότι η συσκευασία μας θα είναι ουσιαστικά ελεύθερη πλαστικών και τα προϊόντα μας μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης παιχνιδιών TerraCycle».

Μείωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος

Hasbro Monopoly 2

Η Hasbro έχει καταβάλει συντονισμένη προσπάθεια για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Στο πλαίσιο αυτό απέκλεισε τα ελαστικά με σύρμα το 2010, πρόσθεσε στα παιχνίδια την ετικέτα How2Recycle το 2016, έφτιαξε το εργοστάσιο bioPET το 2018 και ξεκίνησε ένα κορυφαίο πρόγραμμα ανακύκλωσης παιχνιδιών, το TerraCycle.

«Πριν ανακαλυφθεί το πλαστικό, οι άνθρωποι έβρισκαν τρόπους να φτιάχνουν και να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους και πραγματικά εναπόκειται στην εφευρετικότητα μας να βρούμε τον τρόπο να τα κάνουμε ελκυστικά», τόνισε ο Frascotti.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕλληνικό: Εν αναμονή της νέας ΚΥΑ και των επενδυτών για το καζίνο
Επόμενο άρθροΚατσίκες στη μάχη κατά των πυρκαγιών στην Πορτογαλία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ