Αρχική Ειδήσεις Έντονο ενδιαφέρον από την Πολωνία για συνέδρια στην Ελλάδα

Έντονο ενδιαφέρον από την Πολωνία για συνέδρια στην Ελλάδα

0
Πολωνία 2
Διαφήμιση

Αυξημένο ενδιαφέρον εκδηλώνουν για την Ελλάδα οι εκπρόσωποι του συνεδριακού τουριστικού κλάδου στην Πολωνία.

Αυτό διαπιστώθηκε από την συμμετοχή ΕΟΤ σε κλαδικό workshop για Πολωνούς MICE πράκτορες.
Στην Βαρσοβία διοργανώθηκε workshop για Πολωνούς MICE πράκτορες, με την υποστήριξη του υπηρεσίας ΕΟΤ εξωτερικού Πολωνίας. Στόχος ήταν η επικοινωνία των δυνατοτήτων που προσφέρει η Ελλάδα στο κλάδο του συνεδριακού τουρισμού.

Οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, ως πιθανό προορισμό για την διοργάνωση MICE events. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την μεγάλη προσέλευση.
Στο workshop, συμμετείχαν εκπρόσωποι των 45 σημαντικότερων πολωνικών επιχειρήσεων του κλάδου MICE.

Πολωνία 1

Στις υπερσύγχρονες και μεγάλης χωρητικότητας υποδομές που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στην παρουσίαση της, η Προϊστάμενη του Γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας, Νικολέττα Νικολοπούλου.
Παράλληλα επισήμανε και την άριστη εμπειρία των Ελλήνων επιχειρηματιών του κλάδου, σε ότι αφορά την εξυπηρέτησή τους.
Η κ. Νικολοπούλου παρουσίασε στους συμμετέχοντες τις δυνατότητες που προσφέρουν οι επιμέρους περιοχές τις Ελλάδας στη διοργάνωση MICE events. Υπογράμμισε τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουν οι Έλληνες ξενοδόχοι καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης στη χώρα μέσω μεγάλου αριθμού τακτικών πτήσεων προς την Ελλάδα.

Το workshop αποτέλεσε σημαντικό βήμα για την προώθηση του MICE τουρισμού προς την χώρα μας. Ήταν η συνέχεια του ταξιδιού εξοικείωσης για Πολωνούς MICE τουριστικούς πράκτορες, που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Πολωνίας τον περασμένο Οκτώβριο σε συνεργασία με το Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB) και την Aegean Airlines.

Διαφήμιση