Αρχική Επιλεγμένα Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Η καθυστέρηση του Μετρό καταστρέφει την αγορά

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Η καθυστέρηση του Μετρό καταστρέφει την αγορά

0
ΜΕΤΡΟ ΘΕΣ1
Διαφήμιση

Την άμεση εξεύρεση λύσης για την ολοκλήρωση του έργου του Μετρό Θεσσαλονίκης ζητά από την κυβέρνηση η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Παράλληλα ζητά να διασφαλιστεί η εμπρόθεσμη παράδοσή του με ολοκληρωμένο και τον σταθμό της Βενιζέλου, με αφορμή -όπως τονίζει- τα όσα ακούγονται περί αναμόχλευσης του θέματος για μεταφορά των αρχαιοτήτων από τον συγκεκριμένο σταθμό.

Στο μη παρέκει

Μετρό Θεσσαλονίκης

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί την κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι η αγορά της πόλης δεν αντέχει ούτε μια ημέρα ανατροπής του προγραμματισμένου χρόνου παράδοσης του σταθμού Βενιζέλου” επισημαίνεται στην ανακοίνωση. “Η αγορά της Θεσσαλονίκης, κάνοντας τεράστιες θυσίες από το 2006, οι οποίες απέκτησαν άλλη διάσταση και ένταση με την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα τα τελευταία δέκα χρόνια, ζητά την εμπρόθεσμη παράδοση του έργου με ολοκληρωμένο και τον σταθμό της Βενιζέλου. Οι αντοχές του εμπορικού κόσμου έχουν εξαντληθεί. Οι επιχειρήσεις μας που κινδυνεύουν από λουκέτο, είναι η ζωή μας»

Σύσκεψη στις 28 Αυγούστου

Η διοίκηση του ΕΣΘ γνωστοποιεί ακόμη ότι η ευρεία σύσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί για το θέμα την ερχόμενη Δευτέρα με πρωτοβουλία του Συλλόγου και παρουσία εκπροσώπων των αρμοδίων υπουργείων, του Δήμου, της Περιφέρειας και της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, μετατίθεται χρονικά για τις 28 Αυγούστου 2019.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here