Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Iδέες για να μεταμορφώσετε το μικρό μπαλκόνι σε κήπο (φώτο)

Iδέες για να μεταμορφώσετε το μικρό μπαλκόνι σε κήπο (φώτο)

0
μπαλκόνι
Διαφήμιση

Δεν θέλει κόπο και χρήματα, αλλά τρόπο.
Αν έχετε μικρό μπαλκόνι, μπορείτε να το μετατρέψετε σε όαση και να το απολαμβάνετε όλες τις εποχές του χρόνου. Πως; Με την σωστή διακόσμηση.
Υπάρχουν τρόποι για να γίνουν το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο ή να βρεθείτε μαζί με φίλους. Αρκεί να διακοσμήσετε με σοφία τον μικρό χώρο.

Φυτά και λουλούδια

Βάλτε φυτά και λουλούδια με τη μορφή μίνι κήπου και θα μετατρέψετε τη μικρή βεράντα σας σε ιδανικό μέρος για χαλάρωση.
Ανάλογα με το μέγεθος του μπαλκονιού σας, θα επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα. Δεν είναι ανάγκη να αγοράσετε καινούργια. Χρησιμοποιήστε ότι έπιπλο μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Το ιδανικό είναι πάγκοι με μαλακά μαξιλάρια και χώρο αποθήκευσης. και φυτά.
Μία άλλη οικονομική λύση είναι οι μεγάλες μαξιλάρες.

Μυστικό, ο καλός σχεδιασμός

Παρά το μικρό χώρο, η βεράντα ή το μπαλκόνι μπορεί να γίνει ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χωρίς να αφήσετε το σπίτι σας.

Τι χρειάζεται; Καλός σχεδιασμός. Με καλό σχεδιασμό, προσθέτοντας λίγα στοιχεία και φυτά, ο μονότονος χώρος στο μικρό μπαλκόνι ή βεράντα μπορεί να μετατραπεί σε όαση του σπιτιού σας.
Μπορείτε να προσθέσετε επίσης μερικά φυτά και λουλούδια με τη μορφή μίνι κήπου, και θα μετατρέψετε τη μικρή βεράντα σας σε ιδανικό μέρος για χαλάρωση.
Δεν έχετε ιδέα πως να το κάνετε;
Να μερικά δημιουργικά παραδείγματα για να δημιουργήσετε μίνι κήπο στο μπαλκόνι σας.

18 ιδέες για μπαλκόνι όαση

μπαλκόνι 1μπαλκόνι 2μπαλκόνι 3

μπαλκόνι 4 μπαλκόνι 5 μπαλκόνι 6 μπαλκόνι 7 μπαλκόνι 8 μπαλκόνι 9μπαλκόνι 10 μπαλκόνι 11 μπαλκόνι 12 μπαλκόνι 13 μπαλκόνι 14 μπαλκόνι 15 μπαλκόνι 16 μπαλκόνι 17 μπαλκόνι 18

 

Πηγή: Architectureartdesigns

 

Διαφήμιση