Αρχική Ειδήσεις Τιμητική βράβευση στον Μ. Ηλιόπουλο της Seajets για την προσφορά στους πληγέντες...

Τιμητική βράβευση στον Μ. Ηλιόπουλο της Seajets για την προσφορά στους πληγέντες στο Μάτι

0
Seajet Ηλιόπουλος
Διαφήμιση

Για τη συνολική του προσφορά στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι πριν ένα χρόνο, βραβεύτηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος της Seajets.
Το βραβείο παρέδωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά εκδήλωση.

Άμεση η συνδρομή της Seajets

Η συνδρομή του κ. Ηλιόπουλου ήταν άμεση από την πρώτη στιγμή.

  • Σωστικοί λέμβοι με πλήρωμα της Seajets, σε συνεργασία με τους τοπικούς αλιείς περισυνέλεξαν πάνω από 600 άτομα. Ανθρώπους που είχαν καταφύγει στη θάλασσα για να σωθούν.
  • Τις πρώτες μέρες μετά το τραγικό συμβάν, μίσθωσε γερανούς και μεταφορικά μέσα για να ανοιχτούν δρόμοι σε Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι.
  • Συνεισέφερε σε είδη σίτισης για τους πληγέντες.
  • Προσέφερε ψυχολογική στήριξη σε μικρά παιδιά σε μέσω εκδηλώσεων της Seajets.
  • Η Seajets διέθεσε πέρσι μέχρι το τέλος της σεζόν το 10% του καθαρού ναύλου κάθε επιβάτη σε όλα τα δρομολόγια του Tera Jet, για την ανοικοδόμηση/αποκατάσταση των πληγέντων περιοχών.

“Η κοινωνική ευαισθησία πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλους μας”

Μέσω όλων των παραπάνω πρωτοβουλιών, ο κ. Ηλιόπουλος και η οικογένειά του αναδεικνύουν για ακόμη μια φορά το βαθύ αίσθημα συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

“Ένα χρόνο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε 102 συντοπίτες μας και κατέστρεψε χιλιάδες σπίτια, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε όσους το έχουν ανάγκη, τόνισε ο Μάριος Ηλιόπουλος.
Για όλους εμάς, η άμεση αντίδραση και συμβολή στην αντιμετώπιση των συνεπειών της απρόσμενης καταστροφής της 23ης Ιουλίου είναι ένα ενστικτώδες και άμεσο καθήκον.
Τιμούσα και τιμώ όλους αυτούς που στήριξαν εκείνη τη βραδιά τον συνάνθρωπο μας με ηρωική αλληλεγγύη. Όπως οι ναυτικοί μας αλλά και οι ψαράδες που συμμετείχαν με αίσθημα αυτοθυσίας και αλτρουισμού στην διάσωση της 23ης Ιουλίου. Αλλά και αυτούς που στηρίζουν σήμερα και θα στηρίξουν στο μέλλον με την ψυχή τους τη νέα μέρα του Ματιού και της ευρύτερης περιοχής που επλήγη, αλλά και της νέας μέρας που όλοι οι Έλληνες προσμένουμε για την Ελλάδα μας.
Η κοινωνική ευαισθησία πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλους μας, στο όραμα για την ένδοξη πατρίδα μας”.

Διαφήμιση