Αρχική Περιβάλλον Στροφή στο περιβάλλον κάνουν οι Ρεμπουπλικάνοι

Στροφή στο περιβάλλον κάνουν οι Ρεμπουπλικάνοι

0
Γεωμηχανική
Διαφήμιση

Καθώς οι Αμερικανοί ψηφοφόροι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για το περιβάλλον, οι Ρεπουμπλικανοί συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορεί το θέμα να μονοπωλούν οι Δημοκρατικοί. Κάνουν στροφή και δείχνουν την ανησυχία τους για την τύχη του περιβάλλοντος.
Μπορεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να χαρακτήρισε την αλλαγή του κλίματος «φάρσα» και να κατέστησε σαφές μέσω των ενεργειών του ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι εξαιρετικά χαμηλή στον κατάλογο προτεραιοτήτων του, αλλά υπάρχουν και άλλες φωνές μέσα στο κόμμα.

Με μία διαφορετική προσέγγιση, οι Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές προχώρησαν στον σχηματισμό του Σώματος Συντήρησης Roosevelt (RCC).
Το RCC θα αγκαλιάσει και θα προωθήσει εποικοδομητικές προσπάθειες αντιμετώπισης των περιβαλλοντικών προβλημάτων. Με υπεύθυνο σχεδιασμό για όλους τους παράγοντες της αγοράς και θα βασίσει τις πολιτικές αποφάσεις στην επιστήμη.

Το όνομα του πρώην προέδρου Teddy Roosevelt, δεν είναι τυχαίο. Ήταν γνωστός για την αγάπη του για την ύπαιθρο και το περιβάλλον.
Η κληρονομιά του σε περιβαλλοντικά ζητήματα είναι σημαντική. Υπέγραψε τον νόμο του 1906 περί αρχαιοτήτων, καθιέρωσε την νομική προστασία των πολιτιστικών και φυσικών πόρων στις ΗΠΑ και έθεσε το έδαφος για το σύστημα των εθνικών πάρκων.
Ιδρυσε επίσης την Υπηρεσία Δασών των Ηνωμένων Πολιτειών (USFS) και πέντε εθνικά πάρκα.

Τώρα τα μέλη του RCC επιδιώκουν να ανακτήσουν αυτή την κληρονομιά. Στόχος είναι να κάνουν αισθητή την παρουσία του αμερικανικού συντηρητισμού πίσω στις προσπάθειες διατήρησης του περιβάλλοντος.

Η πλειοψηφία των Ρεμπουπλικανών που έχει βιώσει φωτιές και πλημμύρες συμφωνεί ότι η κλιματική αλλαγή έχει ήδη κάποια επίδραση στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την έρευνα της Pew Research Center.
Πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά για να βελτιώσει τη ζημιά. Το 72% πιστεύει ότι οι πολιτικές για το περιβάλλον είτε δεν κάνουν καμιά διαφορά είτε κάνουν περισσότερη βλάβη παρά καλό.

Το RCC ιδρύθηκε εν μέρει για να υπενθυμίσει στο κοινό ότι οι Ρεμπουπλικάνοι δεν είναι τόσο αδιάφοροι για θέματα περιβάλλοντος.
Ο στόχος του RCC είναι να αξιοποιήσει τις εξουσίες της οικονομίας και να δουλέψει για το περιβάλλον για να σώσει τον πλανήτη.

Ενώ δεν έχουν προκύψει συγκεκριμένες προτάσεις πολιτικής από το RCC, στην παρουσίαση του προτάθηκαν σχέδια για έναν φόρο άνθρακα, για την υποδομή ανθεκτικότητας του κλίματος και για αυξημένη χρηματοδότηση της έρευνας για την καθαρή ενέργεια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες τονίζει η ομάδα του RCC, έχουν κάνει πολλά βήματα για να προωθήσουν την τεχνολογία που ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη και βελτιώνει το περιβάλλον μας.
Για να οικοδομήσουμε αυτή την επιτυχία, πιστεύουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την παράδοση της αμερικανικής επινοητικότητας, της καινοτομίας.
Να δημιουργήσουμε και να υποστηρίξουμε οικονομικά βιώσιμες και ευρέως υποστηριζόμενες λύσεις που βελτιώνουν το περιβάλλον μας.

“Χάρη στον καπιταλισμό και τις τεχνολογικές εξελίξεις, εκατομμύρια Αμερικανοί απολαμβάνουν ένα από τα καθαρότερα περιβάλλοντα και τα υψηλότερα πρότυπα διαβίωσης”, δήλωσε ο γερουσιαστής Lindsey Graham (R-South Carolina), πρόεδρος της Ομάδας της Γερουσίας.
Η απελευθέρωση λύσεων που ενισχύουν και προστατεύουν το περιβάλλον μας είναι απαραίτητες για την εξασφάλιση οικονομικής ανάπτυξης, ενεργειακής ανεξαρτησίας και εθνικής ασφάλειας”.

Διαφήμιση