Αρχική Επιλεγμένα Οικολογικά καλαμάκια από μπαμπού ή ανοξείδωτα στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Οικολογικά καλαμάκια από μπαμπού ή ανοξείδωτα στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

0
Οικολογικά καλαμάκια από μπαμπού ή ανοξείδωτα στα Καφεκοπτεία Λουμίδη
Διαφήμιση

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη συνεχίζοντας τη σταθερή και αναπτυσσόμενη πορεία τους διαμορφώνονται βάσει των νέων επιταγών και τάσεων.
Μένουν πιστοί σε μία ακόμη αξία. Την προστασία του περιβάλλοντος, παρουσιάζοντας νέα προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον.

Έως το 2021 αναμένεται να έχει απαγορευτεί πλήρως από την αγορά η χρήση πλαστικών προϊόντων μιας χρήσης, όπως καλαμάκια, μαχαιροπίρουνα, συσκευασίες fast food κα.

Καλαμάκια από μπαμπού

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, συνεχίζοντας τις ορθές πρακτικές που τους προσφέρουν επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά, προετοιμάζονται και καινοτομούν.
Προτείνουν στους πελάτες τους προϊόντα με θετικό οικολογικό αντίκτυπο.

Επιλέγουν καλαμάκια μπαμπού, ανοξείδωτα, βουρτσάκια καθαρισμού και θήκη για την αποθήκευσή τους.
Παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη πρόταση “ανθεκτική, υγιεινή, άκρως οικολογική και οικονομική”.

ανοξείδωτα καλαμάκια στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Στην μάχη της μείωσης των πλαστικών μίας χρήσης

Για εκείνους που τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμούν τον κρύο καφέ και τα ροφήματα, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, τους παροτρύνουν να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια με νέα πολλαπλών χρήσεων.
Με αυτήν την πρόταση, παρέχεται η δυνατότητα να απολαμβάνουν τον παγωμένο καφέ τους και ταυτόχρονα να μειώνεται η χρήση των πλαστικών, διατηρώντας το περιβάλλον καθαρό.
Ακόμα, με τη χρήση των ανοιξείδωτων συσκευασιών και τα βουρτσάκια καθαρισμού, καθίσταται εφικτή η επαναλαμβανόμενη χρήση των προϊόντων.

Μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό αντικαταστήστε τα πλαστικά καλαμάκια με επαναχρησιμοποιούμενα που θα βρείτε στα Καφεκοπτεία Λουμίδη.
Ο πλανήτης εκπέμπει SOS. Ας βοηθήσουμε το περιβάλλον να είναι πιο καθαρό με λιγότερο πλαστικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here